„O să murim de foame…” Răsturnare de situație la „Insula de 1 milion”! Concurentul care dă toate strategiile peste cap! Primele imagini din episodul de astăzi, de la 21:00, pe Kanal D

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 apr 2024, 09:54

Răsturnare de situație la Insula de 1 milion

Sursa: Captură KANAL D

Urmează o nouă ediție incendiară a emisiunii ”Insula de 1 milion”. Cristi este concurentul care va da peste cap toate strategiile în momentul în care va fi ales la ruletă.

Duminică, 7 aprilie, concurenții vor fi supuși tensiunilor și noilor strategii. Iată ce se va întâmpla în cea de-a 11 ediție a emisiunii ”Insula de 1 milion”, astăzi, de la 21:00, pe Kanal D!

Răsturnare de situație la Insula de 1 milion

Cristian- Marius Minea este concurentul ales la ruletă, el fiind nevoit să trimită la joc alți patru concurenți.

Strategia sa va scoate la iveală rivalități, dar și conflicte printre concurenții din Republica Dominicană.

Citește și: Alexandra, concurenta de la "Insula de 1 milion", care a aruncat în aer tabăra Sudicilor, poartă o durere în suflet

Concurentul va face alegeri surprinzătoare, fiind conștient de faptul că indiferent de strategia aleasă, mereu vor exista și persoane nemulțumite. 

Cristi: Nu-i poți mulțumi pe absolut toți, e imposibil.

Cristi va da peste cap toate strategiile

Tudor, unul dintre concurenții de la Insula de 1 milion se va arăta extrem de nemulțumit de strategia aleasă de Cristi. Un alt concurent, Sorin, susține că dacă nu vor ieși la joc, vor rămâne fără alimente, fiind extrem de greu să supraviețuiască.

Tudor: Fără să participăm...eu zic că e greu să supraviețuim. Sunt foarte, foarte supărat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: A aflat că va deveni tătic, la „Insula de 1 milion”! Cine este Iulian Lemnaru, tiktokerul care își mărește familia. El și iubita sa sunt împreună de 8 luni

Sorin: Nu mai am aceeași motivație să trag pentru toți.

Claudia: O să murim de foame.

Cine este Cristian Minea de la Insula de 1 milion

Minea Cristian-Marius, în vârstă de 47 de ani, este director comercial în domeniul instalațiilor publice și a ales să participe la “Insula de 1 milion” din pasiune, dar și din nevoia de a experimenta. Prin participarea la acest show televizat, acesta vrea să își facă fata mândră devenind un exemplu pentru ea.

Născut în Călărași și stabilit în prezent în Otopeni, Cristian-Marius a absolvit Liceul Economic și Facultatea de Contabilitate din cadrul ASE. După absolvirea facultății, bărbatul a decis să urmeze cursuri de electrician, cursuri în vânzări și mai deține și o diplomă de antrenor.

Pentru el banii reprezintă ceva important, dar nu înseamnă totul. Ambiția este unul dintre cele mai mari atuuri ale lui Cristian-Marius. Visul său cel mai mare este să administreze o bază sportivă și să îl întâlnească pe Messi.

Iată primele imagini din ediția de duminică, 7 aprilie, a emisiunii ”Insula de 1 milion”: