O sarcina la 16 ani e un inceput sau un capat de drum? Ana Maria a ales prima varianta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:52

In localitatea Osica de Jos toata lumea se cunoaste. Toti o stiu pe Ana Maria ca fiica a lui Costel si a Rodicai. In urma cu 4 luni parintii ei au aflat ca adolescenta este o mama din intamplare.

Ana are 16 ani. Pana in clasa a IX a a mers la liceu in Slatina unde a stat in gazda la o matusa. Lipsurile materiale si greutatile financiare ale familiei nu i-au mai persmis sa continue liceul, iar fata s-a reintors in Osica de Jos. Dupa o perioada, Ana a hotarat sa plece la Bucuresti la o verisoara cu gandul de a munci pentru a se intretine, dar si de a-si continua scoala la seral.
La scurt timp, a aflat ca avea sa devina mama.

Pentru Costel, tatal fetei copilul este o povara. Pentru Ana, fetita ei este rodul unei experiente de viata pe care ar vrea sa o dea uitarii.

Adrian, tatal fetitei, are 20 de ani. Momentele traite de Ana impreuna cu el reprezinta ceva cu totul special. S-au cunoscut in Slatina, dar dupa ce fata a trebuit sa se mute inapoi in Osica de Jos, relatia lor s-a destramat.


La 7 luni si jumatate de sarcina, Ana i-a spus lui Adrian ca a ramas insarcinata. Tanarul, in schimb nu a crezut-o si i-a reprosat ca nu este al lui, insinuand ca Ana ar fi avut pe altcineva dupa ce a plecat in Bucuresti.

Vestea ca fiica lor va aduce pe lume un copil i-a scocat pe parinti si i-a intors unul impotriva celuilalt. Solutia lor a fost simpla si radicala, Ana sa dea copilul spre adoptie.
Fiind minora, Ana nu putea semna actele. Mama ei a venit special la Bucuresti pentru a semna actele de adoptie, insa, dupa ce si-a vazut fiica si nepoata s-a razgandit.

Cu toate astea, supararea a ramas in familie, parintii realizand ca nu au posibilitati financiare pentru a creste un bebelus. Si cum, nu doar fiica lor era responsabila, tatal a hotarat sa faca demersurile necesare pentru a-l face pe Adrian sa isi asume toate responsabilitatile legale.


Reticenta Anei de a le spune mai multe a scos la iveala un alt lucru. In Bucuresti ea si-a facut un nou prieten, Florin. Acesta spune ca este gata sa aiba o relatie stabila si de viitor.

De la promisiunile lui Florin si pana la un viitor mai bun pentru Ana si pentru fiica ei, micuta Larisa, este cale lunga. Parintii Anei au vrut sa discute fata in fata cu Florin.


Psihologul emisiunii, Luiza Udrea, a tras concluzia ca Ana are tot dreptul sa isi refaca viata de cuplu, insa, este foarte important sa inteleaga ca isi poate cladi un viitor fara sa depinda de altii.

Urmareste video si vezi povestea Anei, mamica la 16 ani!

 

Taguri: