O școală din România, virală pe internet. Cum arată după ce a fost renovată

Autor: Diana Tilă

Iată cum arată o școală din județul Ialomița după ce a fost renovată! Imaginile au devenit imediat virale.

În prima zi din anul școlar 2022-2023, o unitate de învăţământ din Ialomiţa a devenit virală pe internet după ce o profesoară a postat imagini cu sălile de clasă renovate. 

Citeste si: Cum a apărut o elevă de liceu îmbrăcată în prima zi de școală. A venit așa în fața profesorilor ei

O școală din România, virală pe internet. Cum arată după ce a fost renovată

Școala din județul Ialomița a beneficiat de un proces de renovare temeinic, iar rezultatele sunt pe măsură. Elevii sunt foarte încântați de noile modificări, iar imaginile din mediul online au stârnit admiraţia tuturor.

Elevii din localitatea Periţi, judeţul Ialomiţa, se pot bucura de o școală frumoasă, veselă, cu mesaje motivaţionale pe pereţi, mobilier atragator și culori vii.

Directoarea instituției de învățământ a declarat că școala a primit donaţie un teren pe care l-a valorificat deosebit de eficient.

Potrivit acestea, un medic din localitate care nu avea moștenitori a lăsat școlii un teren de 20 de hectare, pe care instituția l-a dat în arendă. Astfel au existat bani pentru renovare. Conceptul a fost creat de un arhitect din Slobozia, notează  Wall-Street.

Citeste si: Cine este iubita lui David Popovici. Aceasta este elevă la un liceu din Capitală

În urmă cu câteva zile, o profesoară, care predă la Şcoala Gimnazială Periţi, a postat câteva fotografii din interiorul unității de învățământ şi a transmis un mesaj emoţionant pentru elevii care au început un nou an şcolar. Postarea profesoarei a devenit rapid virală pe reţelele sociale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

„Și calendarul, și vremea, ploaia și castanii, strugurii și frunzele… Toate șoptesc că mai e puțin. Una dintre bucuriile neprețuite din meseria de profesor este aceea că an de an retrăim emoția începutului și a sfârșitului de an școlar.

Dacă și voi v-ați pregătit cu forțe noi, cu energie, cu bucurie, cu determinarea de a fi mai buni, atunci și noi ne-am pregătit toată vara să îmbrăcăm haine noi!

Cred cu tărie că locul în care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie să fie unul cald, vesel, creativ și să contribuie, astfel, la starea noastră de bine. Mulțumesc intregii echipe magice pentru că astăzi pot să vă împărtășesc câteva imagini, rezultat al unui impresionant volum de muncă! Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere!

Ne revedem luni, 5 septembrie, cu porțile larg deschise pentru copii, părinți și bunici!

Cu emoție și deosebită prețuire,

prof. Cristina Costea.

P.S. Aș vrea ca la final, elevii mei să știe că mi-a păsat de ei!”, a scris profesoara pe Facebook.

Citeste si: Schimbări majore pentru toți elevii! În ce condiții vor susține Bacalaureatul și Evaluarea Națională

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.