O sicanare in trafic s-a transformat in tentativa de omor! Decizia primita azi de un sofer violent din Capitala

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 sep 2020, 00:55

De asta este acuzat soferul autoturismului de teren care, anul trecut, a scos brutal de pe sosea un alt automobil.

Iulian Sanducu a ajuns la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti in jurul orelor 12. Insotit de avocat, barbatul a zabovit aproape 4 ore in biroul procurorilor. A venit liber, insa a plecat incatusat si retinut pentru 24 de ore. Anchetatorii sustin, insa, altceva. Ca manevra nu a fost gresita, ci chiar intentionata!

„Cand a ajuns in paralel cu acesta, circuland cu o viteza de aproximativ 89 km/h, a franat brusc si a virat violent in directia autoturismului Dacia Logan, intrand in coliziune cu acesta in mod intentionat.”

(Comunicat Parchetul Tribunalului Bucuresti)

Impactul, care a avut loc aici, la doi pasi de podul de cale ferata de langa Gara Baneasa ar fi fost doar punctul culminant al unei sicanari care ar fi inceput mult mai in spate, pe la Arcul de Triumf. Masina a fost proiectata pana aici, aproape de piciorul podului. Dupa accident, soferul vinovat a oprit si i-a dat 1.000 de lei soferului lovit, pentru ca acesta sa isi repare daunele produse.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De profesie controlor de trafic aerian, Iulian Sanducu a mai avut, in trecut, probleme cu Politia Rutiera, din cauza vitezei.

Socant este faptul ca, in ziua in care a provocat accidentul de la fantana Miorita, in masina se afla si fetita lui, de doar cativa anisori.

Mai bine de jumatate de an a trecut de la incidentul socant. Unul care, probabil, ar fi ramas necunoscut daca o camera de bord montata pe o alta masina nu ar fi surprins intreg filmul. De altfel, dosarul a fost deschis de catre procurori imediat dupa ce filmarea a fost publicata pe Internet.

Barbatul urmeaza sa fie prezentat maine instantei, cu propunere de arestare preventiva.

 

Taguri: