O soferita a scapat ca prin minune dupa ce a plonjat in rau cu masina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 21:05

A fost de ajuns o manevra gresita pentru ca masina in care se aflau un barbat si o femeie sa plonjeze in raul Bega. Doar o minune a facut ca amandoi sa supravietuiasca!

##VIDEO98350##Accidentul s-a petrecut inainte de miezul noptii, intr-o intersectie din centrul orasului Timisoara. Nimeni nu stie din ce cauza soferita a pierdut controlul volanului si a plonjat cu masina in apa.

Barbatul care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului a reusit sa se salveze singur si sa iasa din apa. Timp de un sfert de ora, militarii au inotat in apa si s-au chinuit sa scoata autoturismul la suprafata cu victima cu tot.

Odata scoasa masina la mal, medicii s-au chinuit sa o resusciteze pe soferita de 33 de ani, ramasa captiva in interior.

Dupa aproximativ 20- 25 de minute inima a inceput sa-i bata din nou. Cu toate aestea medicii spun ca starea ei este grava si doar o minune o poate salva. Barbatul cu care era in masina a suferit un soc hipotermic, dar viata nu ii este pusa in pericol.

Politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauza accidentului. Pe masina era lipit semnul de incepator, asa ca oamenii legii iau in calcul si varianta lipsei de experienta la volan.

Si in judetul Neamt, un sofer incepator, in varsta de 19 ani, si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina, abia cumparata, in bara de protectie de pe sosea. In masina se mai aflau inca trei pasageri care au avut noroc si au scapat cu viata.
Politistii vor supune masina la o expertiza tehnica pentru a vedea cu exactitate care a fost cauza accidentului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei