O sotie inselata cu propria-i sora

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 21 sep 2020, 19:45

Duminica, 21 februarie, de la ora 22:00, Ernest va invita la o noua editie a emisiunii “Ochii din umbra”, la Kanal D. Alaturi de echipa show-ului, Ernest va scoate la iveala un adevar care nu s-a rostit in urma cu 15 ani si care reuseste sa distruga o familie tanara, frumoasa, aflata la inceput de drum.

Mariajul de 5 ani intre Irina Niculescu si Sorin este pe cale sa se destrame. Desi, la prima vedere, acestia au tot ce isi pot dori- o familie, o noua casa, servicii bune si dorinta de a avea un copil- sotii se distanteaza pe zi ce trece unul de celalalt. Ernest descopera ca motivul care il determina pe sot sa renunte la Irina este o femeie, mai tanara, mai frumoasa, aceasta fiind chiar cumnata lui.

Duminica seara veti putea urmari o intriga tesuta din razbunare. Un trecut care a lasat urme, care nu mai poate fi vreodata reparat si doua vieti distruse de un adevar dureros.

„De cele mai multe ori, infidelitatea este efectul neintelegerilor materiale, dar ce se intampla, insa, in cazul in care tradarea apare din dorinta patimasa? Cine este de vina in acest caz?”, spune Ernest.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce face o sora care a jurat sa se razbune pe cea care i-a distrus copilaria veti putea urmari duminica, 21 februarie, de la ora 22:00, intr-o noua editie a emisiunii „Ochii din umbra”, la Kanal D!