O sperie sau nu data de 21 decembrie? Vezi ce spune Andreea Esca despre SFARSITUL LUMII VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:21

Blanuri, matasuri, rafinament si stil - au fost cuvintele cheie care descriu o prezentare de moda inedita marca Maria Marinescu.

Printre invitatii de lux a fost si celebra prezentatoare de stiri Andreea Esca. A ales o tinuta all black, fiind de departe una dintre cele mai elegante aparitii.

Stim cu ce o sa se imbrace Esca de Revelion, dar oare ce face de Craciun?

"Craciunul o sa-l petrecem acasa impreuna cu invitatii nostri. In fiecare an ne adunam la masa. Prieteni, fini, nasi, copiii si asa mai departe.
Fiecare familie se mareste in fiecare an si noua ne pare bine. Probabil ca de Revelion vom incerca sa plecam undeva, dar nu suntem hotarati unde".

Pana de sarbatori insa cu totii trebuie sa trecem de o zi de foc. Conform calendarului mayas, pe 21 decembrie ar veni sfarsitul lumii.

"Nu imi este frica de sfarsitul lumii. Consider ca daca ar fi sa se termine lumea pe 21 decembrie am avut o viata extraordinara, am trait-o asa cum mi-am dorit, am realizat ce mi-am dorit sa realizez, asa ca poate sa vina".


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.