O sperietura de zile mari! Ani Cretu alias Urinela din Vacanta Mare a trecut prin aventura vietii ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:24

A urlat ca din gaura de sarpe cand s-a intalnit cu.... Haideti sa descoperiti singuri cine a dus-o in pragul disperarii!

Momente de groaza pentru Ani Cretu.  „Urinela” si-a dorit adrenalina si s-a ales cu o sperietura de zile mari.
Leana s-a intors si e pusa pe fapte mari! Glumele bune si veselia sunt ingredientele noului sezon semnat „Vacanta Mare”.

Misiunea dificila pentru Urinela, sotia lui Axinte care trebuie sa treaca prin aventura vietii ei. Leana si Costel o supun la chinuri grele, asa ca numai in pielea ei sa nu fii!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vestita

familie Partag a dat fuga nu la birtul din sat, ci la parcul de distractie. Si daca va era dor de ispravile lor, aflati ca dupa sase ani de pauza, „Vacanta Mare” se intoarce in casele dumneavoastra,  numai la KANAL D, din 29 august, de la ora 21.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.