O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Cu doar câteva minute înainte, mama ei i-a adus micul dejun

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 dec 2023, 05:25

Trupul neînsuflețit a fost preluat și dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru a se efectua necropsia

Sursa: Facebook

Diana, o studentă din Iași, a murit la doar 20 de ani, în timp ce mânca cereale cu lapte. Mama ei este cea care a făcut descoperirea macabră, la doar câteva minute de când îi adusese micul dejun.

Alina era studentă la Facultatea de Geografie, din Iași, dar viața i-a fost încheiată de un banal bol cu fulgi cu lapte. Aceasta a decedat subit, iar manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat.

O studentă din Iași a murit în timp ce mânca cereale cu lapte

Alina și-a găsit sfârșitul pe data de 7 martie. În timp ce mânca cereale cu lapte, aceasta s-a înecat, dar mama ei a ajuns prea târziu, căci tânăra, deja, pierise.

Personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva și a fost confirmat decesul acesteia.

Trupul neînsuflețit a fost preluat și dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru a se efectua necropsia. Mai mult decât atât, a fost deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Aceasta era studentă a Facultății de Geografie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar reprezentanții unității de învățământ au transmis și ei un mesaj de adio.

„La data de 7 martie a anului curent, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că, în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești.

Citește și: I-ar fi dat cu ciocanul în cap și l-a lăsat să moră în agonie, pe stradă. Un bărbat din Sibiu, om al străzii, ucis de un alt om fără adăpost

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Mama ei a găsit-o în cameră, în jurul orei 10.30”, a transmis Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Diana va fi înmormântată sâmbătă, 11 martie, la ora 11:00, în județul Neamț, comuna Doljești, satul Rotunda.

Un adolescent din Bistrița a murit înecat

Un băiat de 15 ani din Bistrița a fost scos fără viață din canalul râului Bistrița, din municipiul Bacău, conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Băiatul a fost dat dispărut marți, 7 martie și a fost găsit miercuri, 8 martie.

Manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, iar decesul a fost declarat.

„Persoana a fost declarată decedată de către echipajul Anestezie Terapie Intensivă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, a precizat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Citește și: „Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit”. Cine este Alina, femeia de 32 de ani din Constanța, care a murit în luna a noua de sarcină

Oamenii legii au deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar o anchetă a fost deschisă, pentru a se afla cu exactitate cauzele și împrejurările în care tragedia a avut loc.