O tânără a căzut peste 100 de metri într-o prăpastie din Munții Bucegi. A fost la un pas să-și piardă viața

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 dec 2023, 00:10

Cum a reușit o tânără să cadă peste 100 de metri într-o prăpastie din Munții Bucegi

Sursa: Facebook Salvamont Busteni - colaj Kanal D

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost la un pas să moară după ce a căzut peste 100 de metri într-o prăpastie din Munții Bucegi.

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Galaţi, care era împreună cu prietenul ei pe Munții Bucegi, neechipați amândoi, a încercat să ajungă la cabana Mălăieşti, pe un traseu închis în această perioadă și a căzut în gol.

O tânără a căzut într-o prăpastie din Munții Bucegi

Din nefericire, în zona Valea Rea, tânăra a alunecat şi a căzut mai bine de 100 de metri într-o prăpastie. Din fericire, a supraviețuit doar cu niște zgârieturi.

Nu a putut ieși singură din prăpastie, dar prietenul ei a sunat după ajutor. 

În scurt timp, salvamontiştii din judeţele Braşov şi Prahova au ajuns la locul incidentului, însoțiți de un elicopter SMURD, care a venit de la Târgu Mureş. 

Citește și: Un bărbat a fost găsit fără viață, în puțul unui lift, dintr-un bloc din Botoșani. Cu puțin timp înainte, acesta ar fi fost văzut în stare de ebrietate

Acţiunea de salvare s-a terminat cu bine după aproape trei ore, iar tânăra a fost transportată la Spitalul Județean Braşov. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

El este bărbatul care a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri

Marius este un bărbat care a sărit în ajutorul unor persoane implicate într-un carambol pe A1 în Sibiu.

Bărbatul ieșise din autoturismul lui să dea o mână de ajutor, fără să se gândească la ce tragedie va urma. 

Citește și: O mamă a murit alături de cei 7 copii ai săi, după ce casa le-a luat foc. Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă la spital, în Franţa

În timp ce încerca să-i ajute pe cei implicați în carambol, un Mercedes scăpat de sub control se îndrepta cu viteză spre Marius.

Pentru a nu fi spulberat de mașină, bărbatul de 48 de ani a sărit peste parapet, fără să aibă idee că se află în zona unui viaduct, astfel a căzut de la o înălțime de minim 25 de metri. Echipajele medicale ajunse la locul tragediei nu au mai putut face nimic în afară de a constata decesul lui Marius și de a oferi ajutor celorlalte persoane implicate în carambol.

„Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a acelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit prietenul lui Marius, care se afla în acele momente cu el.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.