O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzile acoperite de zăpadă

Autor: Alina Petre
Actualizat: 06 nov 2023, 04:45

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba goală

Sursa: dailystar.co.uk

O tânără a fost surprinsă în timp ce se plimba complet goală pe străzi, chiar dacă afară temperturile erau scăzute.

Incidentul s-a produs în partea de sud a unuia dintre cele mai mari orașe ale Rusiei. Filmarea a devenit imediat virală pe rețelele de socializare și a stârnit un val de comentarii.

Citește și: Un bărbat din București, aflat sub influența substanțelor interzise, și-a băgat iubita în portbagaj și i-a dat foc. Cearta a pornit de la o datorie

O tânără a fost filmată în timp ce se plimba complet goală pe străzi

Imagini scandaloase, cu un puternic impact emoţional, au fost surprinse într-un cartier din Rusia. O tânără a fost filmată în timp ce se plimba goală pe străzi şi nimeni nu o întreabă dacă are nevoie de ajutor.

O femeie a fost filmată complet goală pe o stradă dintr-unul dintre cele mai aglomerate orașe din Rusia, în timp ce drumurile erau acoperite de centimetri de zăpadă.

În filmare se observă cum femeia se oprește la scara unui bloc și sună la interfon, dar nu a primit niciun răspuns. Incidentul a fost filmat pe strada Tsiolkovsky din partea de sud a orașului.

Momentan nu se știe exact unde mergea femeia dezbrăcată. Până acum aceasta nu a fost identificată și nu se știe de ce era dezbrăcata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este manelistul care şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc

Imaginile au strânit un val de revoltă 

Filmarea a devenit imediat virală pe rețelele de socializare și au strânit un val de revoltă. Mii de oameni critică reacția celor care nu au ajutat-o pe femeie. 

Internauții au fost dezamăgiți de oamenii din zonă pentru că nu au ajutat-o ​​pe femeie.

Un uitlizator a spus: „Nici un bărbat a ajutat-o. Rușine."

Temperaturile în Ekaterinburg au fost destul de scăzute în ultima perioadă, iar drumurile au fost acoperite de zăpadă. 

Ekaterinburg, orașul în care a fost filmat videoclipul este al patrulea oraș ca mărime din Rusia, cu 2,2 milioane de locuitori în întreaga zonă metropolitană.

Citește și: Momentul cutremurului devastator din Turcia, surprins de camerele de supraveghere. Mii de persoane au murit sub dărâmături VIDEO