O tânără a murit nevinovată după ce prietenul ei s-a răsturnat cu mașina. Șoferul de 18 ani ar fi fost drogat

Author: Diana Tilă
Actualizat: 27 sep 2023, 02:55

O tânără a murit nevinovată după ce prietenul ei s-a răsturnat cu mașina. Șoferul de 18 ani ar fi fost drogat

Sursa: observatornews.ro

O tânără de doar 19 ani a murit, după ce mașina condusă de prietenul ei s-a răsturnat și a izbit mai multe autoturisme, în Capitală.

Ioana și-a pierdut viața după ce mașina condusă de prietenul ei s-a răsturnat și a izbit mai multe autoturisme. Polițiștii au constatat că băiatul se urcase drogat la volan, dar procurorii l-au lăsat liber pe străzi, pe perioada anchetei.

Citește și: Accident mortal la metrou, în a doua zi de Crăciun. Cine este bărbatul care a murit după ce a căzut pe șine, în staţia de Basarab

O tânără a murit nevinovată după ce prietenul ei s-a răsturnat cu mașina. Șoferul de 18 ani ar fi fost drogat

Tânăra avea doar 19 ani și a murit de Crăciun, în Capitală. Ioana era cu un prieten în vârstă de 18 ani în maşină. Cei doi se grăbeau să ajungă la o petrecere de sărbători. Pe o şosea din nordul capitalei, şoferul a pierdut brusc controlul maşinii şi s-a răsturnat peste două autoturisme parcate. 

Citește și: Motivul pentru care un tânăr a ucis un bărbat decapitându-l cu un fierăstrău. Crima a avut loc de Crăciun, în Călărași

Devastată de durere, mama fetei nu înțelege ce s-a întâmplat: " E absurd ce fac oamenii când li se împietrește sufletul... Dar nu mai contează. Ioana noastră nu mai este. Rugați-vă pentru sufletul ei frumos și cald".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Şi mătuşa fetei e distrusă de supărare:  "Cei 5 copii ai familiei. Au rămas doar 4. Ioana, plecarea ta dintre noi ne-a spart sufletul în mii de bucăți. Drum lin și fericire veșnică, copil frumos!"

Tânăr de 18 ani nu avea experiență multă, avea permis de mai puțin de jumătate de an, dar conducea o mașină puternică, a părinților săi. Se pare că nu era sub influența alcoolului, însă, testul pentru droguri a fost pozitiv. 

Citește și: Cel puțin 10 persoane au rămas blocate în nămeți după ce a avut loc o avalanșă pe o pârtie de schi. Unde a avut loc incidentul

Martor: " Întreba dacă mai respiră. Se pare că s-ar fi întrecut pe șoseaua asta cu un motociclist. O manevră greșită, ori motociclistul în față, ori o fi vrut să îi tracă în față. L-a

furat, probabil, și viteza..."

Martor:  "Se circulă cu o viteză, ferească sfântul. Ieşeam seara cu căţeluşa noastră pe bulevard. Eu cred că peste sută."

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.