O tanara a reusit sa slabeasca 50 de kilograme cu ajutorul unei retete miraculoase

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:26

A slabit spectaculos intr-un timp foarte scurt si le-a dat tuturor o lectie de viata.

Andreea a luat timp de 4 luni pastilele pe baza de plante folosite de cunoscuta cantareata Oana Radu de la Vocea Romaniei si a slabit 50 kilograme.

"Pastilele m-au ajutat sa slabesc. Organismul meu avea nevoie de un ajutor, digestia mea era lenta si orice dieta tineam nu reuseam sa slabesc. Cat am luat pastilele Anastasia Valter Shape, m-am simtit bine, am avut energie, nu mai aveam pofte, simteam ca tranzitul s-a imbunatatit si nu mai eram balonata.

Am reusit sa slabesc 50 kilograme in 4 luni si ma simt extraordinar de bine in pielea mea", a declarat Andreea.

Plantele din compozitia capsulelor Anastasia Valter Shape fac minuni, ajutand multi oameni sa slabeasca intr-un timp extrem de scurt. Produsul contine o concentratie mare din fiecare planta din compozitie, inhiba pofta de mancare si accelereaza arderile metabolismului.

Produsul Anastasia Valter Shape a fost mediatizat o data cu slabirea spectaculoasa (53 kg in 5 luni) a cantaretei Oana Radu de la Vocea Romaniei.



"Am recunoscut de fiecare data ca am luat pastile pentru slabit. Sunt multe persoane care mi-au urmat exemplul si au reusit sa slabeasca dupa metoda mea. Pastilele Anastasia Valter pe care le-am luat eu sunt naturale si contin ingrediente puternice precum chitosan, ceai verde, cafea etc.", a declarat Oana Radu.

Citeste mai multe detalii despre produsul Anastasia Valter Shape pe www.anastasiavalter.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul