O tânără de 13 ani a dispărut în mod misterios, în Vrancea! Fata este de negăsit de miercuri seară

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 iun 2024, 09:14

Răducan Ana Maria este de negăsit

Sursa: IPJ Vrancea

Miercuri seară, pe data de 19 iunie, o fată de 13 ani a dispărut subit din comuna Vulturu, județul Vrancea. Aceasta a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

După ce tânăra în vârstă de 13 ani, pe nume Răducan Ana Maria, a dispărut de acasă, familia ei a sesizat autoritățile, care au avut o reacție rapidă. Poliția din Vrancea s-a mobilizat imediat pentru a o găsi pe fată, care a plecat fără să lase vreo explicație.

Care sunt semnalmentele fetei dispărute în Vrancea

La momentul dispariției, Ana Maria purta un tricou alb, blugi albi și adidași negri.

Cu o înălțime de 1,55 metri, 49 de kilograme, păr lung șaten și ochi căprui, descrierea sa a fost rapid răspândită prin intermediul rețelelor sociale și al comunicatelor de presă, în speranța că cineva ar putea oferi informații utile.

„La data de 19 iunie 2024, ora 20.44, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 20.20, Răducan Ana Maria, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul ei din comuna Vulturu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 49 kg, păr lung șaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu tricou alb, blugi albi și adidași negri", 
a transmis IPJ Vrancea, conform News.ro.

Citește și: Mesajul tulburător transmis de familia lui Cristian Molnar, în a șasea zi de căutări. Fratele tânărului dispărut în râul Natisone a luat o decizie radicală

Poliția solicită sprijinul populației și roagă pe oricine are informații să contacteze autoritățile. Această dispariție subită și misterioasă a generat îngrijorare în întreaga comunitate, iar autoritățile sunt hotărâte să facă tot posibilul pentru a o găsi pe tânără cât mai repede.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

O altă tânără dată dispărută a fost găsită

Într-o altă parte a țării, în orașul Bragadiru, județul Ilfov, o altă dispariție a fost rezolvată cu succes. O fată de 12 ani, care fusese dată dispărută marți, 18 iunie, a fost găsită de polițiști miercuri, 19 iunie. Dispariția ei a alarmat familia și autoritățile, mai ales că mama ei, îngrijorată că fata nu a ajuns acasă de la școală, a alertat imediat poliția.

Citește și: România a fost lovită de un cutremur azi-noapte! Unde s-a resimțit seismul și ce magnitudine a avut

Polițiștii din Bragadiru au localizat-o pe tânără în oraș și, din primele discuții purtate cu ea, a reieșit că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe durata absenței sale. În ciuda acestui fapt, autoritățile continuă să investigheze circumstanțele plecării ei pentru a se asigura că toate detaliile sunt clarificate.

Cazul fetei din Bragadiru a avut un deznodământ fericit. Rămâne speranța ca și în cazul Anei Maria Răducan, din Vrancea, eforturile intense ale autorităților și comunității să ducă la un final pozitiv.