O tanara de 18 ani a murit, alte trei persoane au fost ranite dupa ce o masina s-a rasturnat in sant!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:49

O tanara de 18 ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN 11 Bacau - Onesti, in localitatea Birsanesti, judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea soselei.

O tanara de 18 ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe DN 11 Bacau- Onesti, in localitatea Birsanesti, judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea soselei, scrie Mediafax.

Conform anchetatorilor, soferul a pierdut controlul asupra directiei de mers si, intr-o curba la stanga, a intrat in derapaj, iar după ce a parasit soseaua s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.


"In urma accidentului, soferul si cele trei pasagere din autoturism au fost transportate la Spitalul Municipal Onesti. Din pacate, ocupanta locului din dreapta-spate a masinii a murit la aproximativ doua ore de la internarea in spital din cauza traumatismelor suferite", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Bacau, Narcisa Butnaru.

 

Taguri: