O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Biletul de adio lăsat de Maria

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 iun 2023, 01:00

Maria Tomoioagă

Sursa: Stirile KANAL D

O tânără de 18 ani din județul Maramureș s-a aruncat marți după-amiază de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca.

Maria Tomoioagă era fiica preotului din comuna Moise, județul Maramureș și studia la un liceu din Cluj-Napoca. Tânăra a decis marți după-amiază să își ia viața. Aceasta s-a aruncat de la geamul unui bloc turn, marți, 6 septembrie, la ora 16,15. 

Citeste si: Un copil de 2 ani a murit după ce a fost spulberat de o mașină

O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca

Polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a confirmt că este vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără, astfel au constatat decesul.

Citeste si: Doliu în lumea filmului românesc! Marea actriță Valeria Seciu a murit

Pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei decesului, trupul Mariei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul s-a deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Biletul de adio lăsat de Maria Tomoioagă 

Maria Tomoioagă a lăsat pe rețelele de socializare un bilet sfâșietor de adio înainte de a se arunca de la etajul 12.

Citeste si: Detalii de ultimă oră despre bărbatul de 36 de ani, găsit decedat pe o stradă din Militari Residence. În ce condiții a fost găsit, chiar pe mijlocul drumului

„Sper că vă veți aminti de mine …. Sper că vă veți aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor și fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Și nu aplecați urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar și când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin și viețile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac

ce ei nu au putut niciodată.

Mă veți uita în câțiva ani. Dar să nu uitați niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant.

Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viața mea s-a spulberat, în timp ce aproape toți cei în care am avut încredere mi-au sfâșiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greșelile m-au ucis. A fost lumea egoistă și dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc” , a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem, potrivit  vasiledale.ro.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.