O tânără de 19 ani și un copil de un an au fost răniți într-un accident rutier

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 oct 2023, 11:38

O tânără de 19 ani și un copil de un an au fost răniți într-un accident rutier

Sursa: Unsplash

O tânără și un copil de un an au fost transportați la spital după ce un șofer de 21 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea.

Accidentul frontal a avut loc în zona localităţii Ghirişu Român, Cluj, iar în urma coliziunii, două persoane, printre care se află și un copil de un an, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Citește și: Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în Mamaia. Patru persoane au ajuns la spital

O tânără de 19 ani șu un copil de un an au fost răniți într-un accident rutier

Potrivit autorităților, apelul de urgență ar fi fost dat în jurul orei 00:15, moment în care s-au deplasat la fața locului echipajele de la Punctul de Lucru Mociu, alături de o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. În accident au fost implicate două autoturisme, mai exact o mașină și un autocamion, impact din care au rezultat trei victime.

Niciuna din cele trei victime nu erau încarcerate, astfel că bărbatul, tânăra de 19 ani și minorul de un an au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

Din cercetările realizate la fața locului reiese că autoturismul condus de băiatul de 21 de ani se deplasa din direcția municipiului Cluj-Napoca înspre Reghin, iar în urma unor altor preocupări, tânărul ar fi pierdut controlul mașinii, realizând astfel accidentul frontal cu autocamionul.

„În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere de 19 ani și a unui minor de 1 an, aflați în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat negativă”, au precizat polițiștii, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Un copil de 5 ani a fost lovit cu bestialitate de propriul tată. Acesta a ajuns la spital cu splina ruptă

Un băiat de 23 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod

Vineri, în jurului orei 11:25, un accident rutier a fost anunțat către polițiști, în localitatea Călărași, județul Cluj.

Un tânăr de 23 de ani a intrat cu utilitara pe care o conducea într-un cap de pod, după ce a pierdut controlul acesteia. Băiatul de 23 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului, urmând să fie testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

„La data de 27 octombrie ac. în jurul orei 11,25, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs în apropierea localității Călărași.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani, care conducea o autoutilitară, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în condiții de carosabil umed, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale.” transmite IPJ Cluj, potrivit stiridecluj.ro.