O tânără de 25 de ani a fost găsită aproape fără suflare în Centrul Vechi al Capitalei! Agresorul acesteia a fost prins. Primele ipoteze ale anchetatorilor

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 feb 2024, 13:08

Teroare și mister în Centrul Vechi: O tânără a fost găsită mutilată într-o scară de bloc, iar agresorii sunt în libertate

Sursa: pexels.com/arhivă

O noapte de coșmar a fost pe străzile din Centrul Vechi în acest weekend. Un atac de o cruzime ieșită din comun a pus pe jar poliția Capitalei, după ce o tânără de 25 de ani a fost descoperită mutilată într-o scară de bloc.

Descoperirea macabră a avut loc într-un bloc din Centrul Vechi, în jurul orei 4:30 dimineața, când doi polițiști locali au fost alertați de o locatară care a auzit țipetele agonizante ale victimei. Într-o stare de semi-inconștiență, tânăra desfigurată nu a reușit să comunice cu cei care au intervenit.

UPDATE. În cele din urmă, agresorul a fost găsit de autorități, în urma refacerii traseului victimei din noaptea de duminică. 

O tânără a fost găsită mutilată într-o scară de bloc din Centrul vechi

Zona, la acea oră împânzită de turiști și petrecăreți, s-a transformat în punctul central al investigației. Se pare că agresiunea s-a petrecut într-un loc unde nu existau camere video, iar apoi victima mutilată a fost adusă în scara blocului, unde a fost găsită într-o baltă de sânge.

„Persoană de sex feminin, între 20-30 de ani, cu faţa tumefiată. Baltă de sânge, 30 de centimetri minim! Minim pierdut jumătate de litru de sânge!”, au transmis martorii în apelul la numărul de urgenţă 112.

Citește și: ”Nu am putut să-mi iau rămas bun”. Tânără din Satu Mare, găsită moartă la patru zile de la dispariție. Mama ei nu a suportat durerea și și-a pus capăt zilelor

Până în acest moment, motivele atacului și ceea ce a dus la o asemenea cruzime rămân necunoscute.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Agresorii sunt în libertate

În ciuda eforturilor autorităților, niciun suspect nu a fost identificat, iar polițiștii nu știu dacă tânăra a fost agresată de unul sau mai mulți atacatori.

Citește și: Vedetele aduc un ultim omagiu Mioarei Roman. ”Sincere regrete” Cine este alături de familia Roman în aceste momente

Victima a fost transportată în stare gravă la spital, medicii fiind șocați de faptul că aceasta încă mai trăia.

Tânăra își va reveni, spun aceștia, însă recuperarea va dura până la o lună de zile.

Angajații din Centrul Vechi sunt îngroziți de astfel de evenimente.

„Eu vin dimineaţa, preiau marfa şi aici.. Decât eu cu drogaţii! Da, drogaţi! Nu sunt forţe de ordine. Nu vezi un poliţist. Noi terminăm aici, nu e nimeni pe stradă!", se plânge angajatul unui restaurant din Centrul Vechi, potrivit Observator.

Autoritățile continuă să investigheze incidentul șocant și să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acesta. Ancheta este una dificilă, întrucât victima nu a reușit să coopereze deloc cu forțele de ordine până în momentul de față.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.