O tânără de 25 de ani a fost găsită fără suflare pe autostradă, fiind recunoscută după tatuaj, de către familie. Aceasta se întorcea dintr-o noapte în club

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 nov 2022, 15:23

O tânără de 25 de ani a fost găsită fără suflare pe autostradă, fiind recunoscută după tatuaj de către familie. Aceasta se întorcea dintr-o noapte în club

Sursa: infostiri.ro

O tânără de doar 25 de ani a sfârșit într-un mod tragic, iar trupul ei a fost găsit pe autostradă. Familia acesteia a recunoscut-o cu ajutorul tatuajului pe care îl avea, după ce poliția a publicat mai multe fotografii.

Ariadna a fost găsită fără suflare, pe autostradă, a doua zi după ce plecase în club. Aceasta se urcase într-un taxi, imediat după petrecere, iar familia o aștepta acasă. 

Ariadna a fost găsită fără suflare pe autostradă

După ce a petrecut o noapte întreagă într-un club din Mexic, Ariadna s-a urcat într-un taxi, fără să știe ce urma să i se întâmple.

Deoarece aceasta nu mai dădea niciun semn, familia și prietenii au început să o caute.

Trupul acesteia a fost găsit pe o autostradă din Mexic, după ce a fost dată dispărută pe data de 30 octombrie, la Condesa, Mexico City. Aceasta fusese la un bar, alături de mai mulți prieteni, cei care au și văzut-o ultima dată.

A doua zi, la 85 de kilometri distanță de capitala țării, un grup de bicicliști i-a observat acesteia cadavrul pe autostradă.

Poliția nu știa despre cine este vorba, așa că a postat fotografii cu trupul fetei, în mediul online.

După alte două zile, trupul acesteia a fost identificat cu ajutorul familiei, care i-a recunoscut tatuajul. Mai mult decât atât, cei apropiați au spus că nu se vor lăsa până în momentul în care nu vor afla cine este vinovat pentru decesul ei.

Citeste si: Un avion cu zeci de pasageri s-a prăbuşit: cel puțin 3 persoane au murit. Unde s-a produs tragedia

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Recunoştinţă eternă pentru Ricardo, care a găsit trupul şi s-a asigurat că va avea parte de o înmormântare aşa cum se cuvine. Dumnezeu să îl binecuvânteze!”, a spus Clau Lo, o persoană apropiată victimei.

Un bărbat din Japonia și-a ucis soția, deoarece nu mai voia să aibă grijă de ea

Un bărbat din Japonia, în vârstă de 81 de ani, și-a aruncat în mare soția de 79 de ani. Femeia era dependentă de scaunul cu rotile și era îngrijită se soțul ei, de

peste 40 de ani.

Din cauza acestui lucru, bărbatul a vrut să scape de ea, motiv pentru care a aruncat-o în mare. Trupul acesteia a fost descoperit după aproximativ o oră și jumătate, bătrâna a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Incidentul a avut loc pe data de 3 noiembrie, în jurul orei 17:30, descoperirea fiind făcută în jurul orei 19:00.

După ce și-a aruncat soția în mare, bărbatul i-a spus fiului acestuia ce a făcut, iar el a sunat imediat la poliție.

Citeste si: Dezastru pe o șosea din Alexandria! Cod roșu activat, după ce un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit. 13 persoane, rănite și transportate la spital

Bărbatul a fost arestat și și-a recunosut fapta. Cei doi soți locuiau singuri, iar bărbatul era sătul de faptul că trebuia să aibă grijă, în permanență, de soția lui.