O tânără de 25 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident cumplit, în Botoșani! Fata a rămas blocată între fiare, pe scaunul din dreapta

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 ian 2024, 11:43

O tânără și-a pierdut viața în urma unui accident violent între două mașini

Sursa: Unsplash; botosaninews.ro

Duminică seară, pe 21 ianuarie, s-a produs un accident teribil în localitatea Vlădeni, din Județul Botoșani, după ce două mașini s-au ciocnit frontal.

Seara trecută a avut loc un accident mortal între localitățile Baisa și Vlădeni, Botoșani. În urma unei coliziuni dintre două mașini, o tânără de 25 de ani și-a găsit sfârșitul crunt.

Care este cauza accidentului din Botoșani

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 29, după ce un autoturism a intrat pe sensul opus de mers. Șoferul ar fi circulat cu o viteză mult prea mare, în ciuda faptului că pe șosea s-a format un strat de gheață.

Ulterior, mașina a derapat, iar, în câteva clipe, conducătorul a pierdut controlul volanului, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care venea din direcția opusă.

„Unul dintre autoturisme ar fi pătruns pe contrasens, împrejurare în care a intrat în impact c u un alt autoturism, care se deplasa din sensul opus de mers”,  declară purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu, citată de Observator.

În urma ciocnirii, ambele autoturisme s-au strivit, iar pasagerii au rămas încarcerați între rămășițele acestora. 

„Au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a produs în această seară, pe raza localității Vlădeni”,  spun cei de la ISU Botoșani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Accident mortal în județul Vrancea: Un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața într-o coliziune tragică pe E85, în zona Mărășești-Haret

Tânăra de 25 de ani nu a mai putut fi salvată

Echipajele medicale s-au deplasat rapid la fața locului, unde o fată de 25 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta șoferului, a fost găsită într-o stare foarte gravă.

„Găsită în stop cardio-respirator, cu multiple politraumatisme severe. S-au iniţiat imediat manevrele de resuscitare”,  transmite unul dintre medicii SMURD.

În ciuda eforturilor depuse de medici, tânăra nu a răspuns manevrelor efectuate. În acest caz, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru ea, constatând decesul.

Citește și: Tragedia de la spitalul din Botoșani se repetă! O altă gravidă a murit sub ochii medicilor, imediat după ce a dat naștere

„Într-unul dintre autoturisme, pe scaunul din dreapta șoferului, o femeie era încarcerată. Acesta a fost scoasă din mașină de pompieri și predată echipajelor medicale, care au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, eforturile au fost zadarnice, fiind declarat decesul”,  mai transmite ISU Botoșani.

Soțul victimei, care conducea mașina în care se afla aceasta, și șoferul celuilalt autoturism sunt în viață, la spital, unde primesc îngrijiri medicale pentru rănile suferite în accident.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal în vederea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă pe numele tânărului care a intrat cu mașina pe contrasens, ciocnindu-se cu autovehiculul în care se aflau cei doi soți.