O tânără de 29 de ani din Vaslui a fost omorâtă de iubitul său: Cum a încercat bărbatul să mascheze crima? Mama victimei „A dat drumul la boxă ca să nu audă vecinii şi fratele lui”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 31 aug 2024, 12:04

O tânără de 29 de ani din Vaslui a fost ucisă cu brutalitate de iubitul său

Sursa: observatornews.ro

O fată de 29 de ani, din Vaslui, a fost omorâtă de iubitul său. Acesta a încercat să mascheze crima.

O tânără de 29 de ani din Vaslui a fost ucisă cu brutalitate de iubitul său, în fața copilului lor de 10 ani. Inițial, bărbatul a încercat să mascheze crima ca pe un accident, însă anchetatorii au descoperit adevărul.

O fată de 29 de ani din Vaslui a fost ucisă de iubitul său

O tânără de 29 de ani din Vaslui a fost ucisă cu cruzime de iubitul său, un gest șocant comis în fața copilului lor de 10 ani.

În primă fază, bărbatul a încercat să acopere fapta, spunând că femeia a luat foc accidental, după ce o drujbă s-ar fi aprins lângă ea. Cu toate acestea, după patru zile de anchetă, polițiștii au descoperit adevărul: bărbatul și-a incendiat intenționat partenera.

Vecinii și familia victimei au confirmat că, înainte de a-și duce la capăt fapta, agresorul a dat drumul la muzică tare pentru a masca zgomotele.

„A dat drumul la boxă ca să nu audă vecinii şi fratele lui ”, a mărturisit mama victimei pentru observatornews.ro. Tragedia a avut loc sub privirile copilului, care a reușit să fugă înainte să devină și el o altă victimă. „Copilul noroc că a fugit. Dacă nu fugea copilul, îi dădea foc şi lui”, a povestit un vecin, subliniind starea psihică instabilă a bărbatului.

Citește și: Un tânăr din Drobeta a devenit criminal la 28 de ani pentru că și-a apărat bunica de furia fiului ei. Lovitura a fost fatală

Tânăra a suferit arsuri grave pe 80% din corp

În momentul atacului, tânăra a suferit arsuri grave pe 80% din corp și, deși a fost transportată de urgență la spital, a murit a doua zi.

„A fost adusă o femeie în stare foarte gravă, cu arsuri de gradul 3 pe o suprafaţă corporală de aproximativ 80%. În ciuda îngrijirilor medicale acordate, aceasta a decedat”, a declarat Oana Balbuzan, medic la Spitalul de Urgență Bârlad.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Cei doi formau un cuplu de mulți ani, însă relația lor era marcată de violență. Femeia a suportat ani de abuzuri fizice, fără să aibă curajul de a-l părăsi pe bărbat. „O bătea urât, la orice, ochii vineţi”, a povestit un vecin. Fratele criminalului a confirmat și el brutalitatea acestuia: „Cu securea mi-a dat, ca să nu mă bag pentru ea”.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dentistei ucise în cabinet. Ce decizie au luat autoritățile cu privire la principalul suspect al crimei: „Nu ne conving indiciile pe care le prezintă acuzarea”

După ce a încercat să mascheze crima ca pe un accident, bărbatul a recunoscut totul în fața anchetatorilor. A fost arestat preventiv și riscă o pedeapsă lungă cu închisoarea. Trupul tinerei urmează să fie înmormântat astăzi, lăsând în urmă o familie devastată și un copil traumatizat.