O tânără de 33 de ani a fost ucisă chiar de ziua ei de naștere, de fostul iubit, în Capitală: "Ne-a sunat şi a zis că o omoară" Prietenii au găsit-o înjunghiată în scara blocului

Author: Madalina Maftei

O tânără de 33 de ani a fost ucisă chiar de ziua ei de naștere

Sursa: Facebook

Crimă îngrozitoare, aseară, în București. O tânără de 33 de ani a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere.

Crimă premeditată în Capitală, o femeie de 33 de ani și-a găsit sfârșitul chiar de ziua ei de naștere. Fostul iubit a înjunghiat-o înainte să înceapă petrecerea, chiar sub ochii primilor invitați sosiți la chef. 

Femeia de 33 de ani a fost ucisă de fostul iubit cu puțin timp înainte ca petrecerea de ziua ei să înceapă

Tânăra organizase o petrecere de zile mari la ea acasă, cu ocazia zilei sale de naștere.

Femeia împlinea 33 de ani și își aștepta invitații să petreacă alături de ei. Spre surprinderea tuturor, înainte ca invitații să ajungă la locuința victimei, la ușă a bătut fostul iubit, de care se despărțise de ani buni. În loc de cadou sau flori, bărbatul a scos cuțitul și a înjunghiat-o, potrivit observatornews.ro.

Noi la ora 20:30 trebuia să fim sus să îi facem surpriza.

Şi el s-a dus mai devreme”,
 
a declarat un prieten de-al victimei.

Citește și: "Aşa flacără mare a fost de ardeau hainele pe noi" Un tată a murit carbonizat lângă fiul său de 10 ani, în Sighișoara. Băiețelul a fost salvat în ultima clipă

Tânăra îi mai dăduse o șansă fostului iubit 

Călăul tinerei de 33 de ani muncea în Italia, iar în urmă cu patru zile revenise în țară.

Bărbatul a tot încercat să se împace cu fosta iubită, iar femeia a cedat și a decis să-i mai dea o șansă. Prietenii spun că erau destul de apropiați în ultimele zile. Ba chiar au mers la mai multe petreceri împreună şi păreau fericiți. 

”Pe 13 seara la ora 10 a venit direct de la aeroport. A venit aici, noi eram la petrecere. I-a dat florile, i-a dat cadoul, s-au pupat.

Ar fi fost doar un paravan pentru a-şi duce planul diabolic la capăt”, au declarat apropiații victimei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

A avut-o premeditată. El ne-a sunat şi a zis că o omoară. Asta când era el în Italia, adică acum patru zile.”, au mai spus prietenii victimei.

După ce și-a ucis iubita cu sânge rece, agresorul a rămas în apartament până la sosirea polițiștilor și și-a recunoscut fapta. Bărbatul este recidivist, iar acum riscă să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor, pentru omor calificat. 

Citește și: Ultimele momente din viața unui șofer de TIR surprinse în imagini, înainte ca roata camionului să explodeze în mers. Șoferul de 49 de ani a murit, după ce a fost prins sub cabină