O tanara diabolica era cat pe ce sa-si lase familia pe drumuri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:17

Ana, o tanara crescuta de matusa ei dupa ce parintii au plecat sa munceasca in Spania.

Adolescenta are 20 de ani si inca de la varsta de 15 ani a ramas in grija matusii, sora mamei sale. Parintii lucreaza din greu in strainatate pentru a plati ratele la casa si facultatea fiicei lor. Ceea ce nu stiu parintii este ca Ana a intrat intr-un anturaj dubios de cand s-a angajat. Matusa ei a aflat ca tanara are o relatie cu seful ei in ciuda faptului ca acesta urmeaza sa se casatoreasca.



Ingrijorata ca Ana ar putea sa o ia pe o cale gresita, Victoria, matusa fetei, a apelat la sprijinul lui Ernest si al emisiunii “Pe banii parintilor”. In urma filajului, detectivii au descoperit o tanara fara scrupule! Ana era cat pe ce sa isi lase familia pe drumuri din cauza ca mintise ca a platit ratele la banca. A pus la cale un plan diabolic ca sa o discrediteze pe Victoria in fata parintilor ei si i-a schimbat medicamentele, punandu-i viata in pericol.
Parintii tinerei au venit urgent in tara si nu le-a venit sa creada cele intamplate. Ana le-a explicat ca s-a simtit abandonata si de aceea a actionat fara sa ii pese de membrii familiei sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.