O tânără din Călărași a fost găsită fără suflare lângă gară. Incidentul este învăluit într-un mare mister

Author: Diana Ghita
Actualizat: 07 sep 2023, 21:08

Andreea Ioniță a fost găsită decedată lângă Gara Ciulnița

Sursa: atitudineadincalarasi.ro; Facebook

O fată în vârstă de 25 de ani a fost găsită moartă la 20 de metri de gara din Ciulnița. Aceasta se întorcea de la Constanța, însă nu a mai ajuns acasă, în Călărași.

Conform calarasipress.ro, în seara de 6 septembrie, înainte de a ajunge la stația din Ciulnița, tânăra, pe nume Andreea Ioniță, vorbea cu sora ei prin apel video.

Citește și: „Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit”. Cine este Alina, femeia de 32 de ani din Constanța, care a murit în luna a noua de sarcină

Cine a anunțat dispariția tinerei

Văzând că fiica lui nu mai ajungea acasă, tatăl acesteia, fost polițist în structurile Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, a sesizat autoritățile în legătură cu dispariția fetei, cu care nu mai putea lua deloc legătura.

După ce familia ei a alertat poliția, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în apropierea gării de la Ciulnița. Aceasta prezenta lovituri puternice la nivelul capului.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Călăraşi au examinat cadavrul fetei, iar mai apoi au declarat decesul acesteia.

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului.

Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia.”,  a transmis IPJ Călărași, citat de calarasipress.ro.

Citește și: Și-au făcut vilă cu cei 90.000 de euro pe care i-au primit în schimbul fiicei lor. Familia din Călărași, care și-a vândut fata unui bătrân din Paris, a vrut să trăiască pe picior mare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ultima convorbire a tinerei din Călărași

Andreea Ioniță fusese la Constanța, de unde a luat trenul care circula pe ruta Mangalia-București. Ulterior, tânăra a coborât la Gara Ciulnița, acolo unde a murit în mod misterios.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, care lucra ca farmacistă în Constanța, vorbea prin apel video cu sora ei chiar înainte de a se întâmpla tragedia.

Conform romaniatv.net, ultimele cuvinte ale Andreei au fost: „Uite, acum cobor”. 

Apelul s-a desfășurat în jurul orei 23:00. După încheierea acestuia, familia nu a mai reușit să ia legătura cu tânăra, care, la scurt timp după apelul rudelor la poliție, a fost găsită întinsă lângă șina de tren.

Potrivit spuselor polițiștilor, cauza decesului fetei sunt este încă necunoscută, în jurul morții acesteia plutind un mare mister. Însă, va urma ca necropsia să scoată la lumină condițiile în care Andreea și-a pierdut viața.

De asemenea, cercetările continuă în acest caz, urmând ca imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă să fie analizate. În urma incidentului s-a întocmit și un dosar penal în vederea săvârșirii infracțiunii de omor.

,,În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare.'',  a mai anunțat IPJ Călărași, potrivit sursei citate.

Citește și: Moarte învăluită în mister! Cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL de la Crevedia, a decedat la vârsta de 50 de ani