O tânără din Moldova a fost găsită moartă pe o plajă din Italia. Poliția a reținut doi suspecți

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 10:45

O moldoveancă a fost găsită moartă pe o plajă din Italia

Sursa: rotalianul.com

Luni dimineață, o descoperire șocantă a fost făcută pe o plajă din Italia. În jurul orei 6:30, două femei care se plimbau pe plaja din Porto Sant’Elpidio, Italia, au descoperit trupul neînsuflețit al unei femei și au alertat imediat autoritățile.

Femeia decedată se numește Galina Banea și este de origine moldoveancă. Aceasta avea vârsta de 33 și era în Italia de doar două săptămâni. Nu se știe încă ce s-a întâmplat de fapt, polițiștii luând în calcul mai multe variante, conform r otalianul.com

O moldoveancă a fost găsită moartă pe o plajă din Italia

Galina a fost ușor identificată datorită unui tatuaj de pe încheietura mâinii drepte.

Totodată, femeia nu prezenta urme de violență, deci e posibil să fi fost vorba de un înec.

Citește și: "Cum să plece? Era sufletul meu". Familia micuțului de trei ani, lovit de o șoferiță, este sfâșiată de durere. Aceștia au îmbrăcat hainele de doliu

Cele două femei au găsit-o pe Galina întinsă pe spate, cu brațele încrucișate pe piept și cu pumnii strânși. De asemenea, aceasta avea doar sutienul pe ea și o bluză. 

De ce ar fi murit Galina

În urma inspecției făcute de medicul legist, Galina ar fi murit înecată, însă nu se știe cum s-a ajuns ca femeia să aibă un asemenea sfârșit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Potrivit La Stampa, sunt luate în calcul trei scenarii posibile care ar fi dus la moartea Galinei Banea.

Primul scenariu este și cel mai puțin probabil și anume că tânăra s-ar fi înecat în mod accidental, în timpul ce se scălda noaptea.

Citește și: „Și-a dorit să moară” Liza Panait, detalii crunte din viața ei. Problemele soțului cu alcoolul au făcut-o să divorțeze și să plece singură cu cei doi copii

Un al doilea scenariu și mai plauzibil decât primul sugerează faptul că femeia înota cu dificultate până nu a mai rezistat și a fost abandonată de cei cu care era în acel moment. 

Ultimul scenariu și cel mai grav de altfel, sugerează faptul că Galina ar fi fost înecată intenționat, transformând cazul într-unul de omor.

Așadar, autoritățile italiene continuă cercetările pentru a stabili cu exactitatea cauzele care au dus la sfârșitul Galinei.

Polițiștii au reținut deja doi suspecți în acest caz.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.