O tanara dornica de adrenalina a cazut in gol de pe stanca VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:33

Tanara in varsta de 28 de ani, a urcat ieri pe munte alaturi de cativa prieteni.

Le placea sa se catere pe stanci ,asa ca au luat-o pe Valea Morarului pana aproape de Acele Morarului pentru a-si satisface pofta de adrenalina. Cu toate ca femeia era foarte bine echipata si avea experienta, la un moment dat s-a dezechilibrat si a cazut cativa metri in gol.

Alertati, salvamontistii au pornit imediat pe munte pentru a o recupera pe tanara.In urma cazaturii ea si-a rupt un picior si nu s-a mai putut misca.Nu
a fost o misiune usoara mai ales ca temperatura in zona era de minus 15 grade celsius. Dupa mai bine de opt ore salvatorii montani au reusit sa o aduca pe ranita la baza muntelui.

Salvatorii montani spun ca traseele de abrupt din masivul Bucegi sunt inca foarte periculoase si de aceea nu sunt deschise turistilor.Tanara ranita a fost transportata la Spitalul din Azuga unde a primit ingrijiri medicale iar acum se afla in afara oricarui pericol.


 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.