O tanara fara un picior s-a calificat in finala Miss Italia 2018!

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 12 sep 2020, 10:25

O tanara ce poarta o proteza la membru inferior a devenit victima unei campanii de insulte pe retelele de socializare dupa calificarea printre cele trei finaliste de la Miss Italia 2018.

Tanara a defilat in cadrul competitiei pe podium, in bikini, exact ca restul concurentelor si a reusit sa ajunga printre finaliste.

Chiara Bordi, in varsta de 18 ani, originara din Tarquina (centrul Italiei), poarta o proteza la membru inferior in urma unui accident pe care l-a suferit in timpul unei plimbari cu bicicleta la varsta de 13 ani.

In ultimele zile, Chiara a devenit tinta insultelor publicate pe retelele de socializare, lucru ce a starnit un val de indignare in randul internautilor italieni.

“Imi lipseste un picior, dar voua (va lipsesc) inima si creierul. In spatele acestor rautati se ascund frustrari si insatisfactii. Nu victoria este cea care ma intereseaza, ci sa arat lumii ca viata este in continuare frumoasa. Chiar si atunci cand renasti in urma unei drame”, a scris Chiara pe contul sau de Facebook drept raspuns unei persoane care o acuza ca s-a inscris in competitie pentru a atrage atentia, “doar pentru ca este mutilata”.