O tânără, în stare de şoc după ce un şarpe i s-a strecurat în pat, în timp ce dormea: "O să mă omoare!"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 08 aug 2023, 03:50

O tânără, în stare de şoc după ce un şarpe i s-a strecurat în pat, în timp ce dormea

Sursa: https://www.mirror.co.uk/ Natasha Lane / SWNS)

Clipe de coșmar pentru o tânără după ce a găsit în pat un șarpe. Tasha a povestit cum s-a întâmplat totul.

O tânără de 23 de ani a trecut prin clipe de groază, în toiul nopții. Femeia dormea împreună cu iubitul ei, când a simțit o mișcare bizară. Tasha Lane și-a dat rapid seama care este sursa deranjului, un șarpe care i-a dat fiori pe șira spinării.

Citeste si: Cum a ajuns o femeie în vârstă de 54 de ani să fie înghițită de vie de un piton! Victima a fost găsită în stomacul reptilei

O tânără, în stare de şoc după ce un şarpe i s-a strecurat în pat, în timp ce dormea

Tasha Lane a crezut că va avea o noapte liniștită, ca oricare alta. Însă, tânăra în vârstă de 23 de ani a avut parte de o noapte plină de adrenalină.

În timp ce dormea liniștită, alături de partenerul de viață, Tasha Lane a simțit o mișcare bizară care a trezit-o din somn.

Inițial, femeia a crezut că e vorba de câinele ei, Harley, și nu mică i-a fost mirarea când, printre cearșafuri, a găsit un șarpe alunecos. Intrând în stare de șoc, terifiată, a sărit în picioare și a început să țipe, trezind toată casa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Șarpe găsit în mâncarea servită într-un avion din Europa- Cum a fost posibil

"Am sărit și am strigat. Eram îngrozită. Zbieram: Șarpele! Șarpele!", povestește Tasha, potrivit Mirror.  "M-am gândit: Dumnezeule, o să mă omoare!", a adăugat ea.

Iubitul femeii a aruncat o privire sub așternuturi și s-a dat, la rândul lui, jos din pat. " N-am mai văzut pe nimeni sărind așa de sus", mai spune tânăra. " A fost terifiant, nici măcar nu știam că șerpii sunt pe lista mea de frici.

Acum, ocupă primul loc în clasament. Aveam câinele la un picior și șarpele în dreptul celuilalt. În zona aceasta, șerpii nu sunt o problemă obișnuită".

Mama iubitului a venit într-un suflet și le-a explicat faptul că reptila portocalie îi aparține vecinei de alături, care-și căuta șarpele pierdut de luni întregi. " Nu știu cum a scăpat, dar au trecut aproape trei luni", a mărturisit Jade Forester, stăpâna reptilei buclucașe.