O tanara mama a vazut moartea cu ochii dupa ce fostul sot a urmarit-o si a atacat-o!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 09:25

Femeia se certa frecvent cu barbatul, care a si amenintat-o de foarte multe ori. In aceasta dimineata, omul si-a pus planul in aplicare, iar biata femeie se afla acum in stare grava, la spital.

Femeia de 33 de ani traia in teroare. Se certa tot timpul cu fostul sot, tatal celor doi copii ai ei. Acesta o batea si o ameninta des. Nu de putine ori tanara a ajuns la Politie sa ceara ajutorul, insa asta nu l-a oprit pe barbat. Chiar dimpotriva. Enervat la culme de ultima plangere facuta de femeie ieri, individul a vrut sa-si ia revansa. A asteptat-o in aceasta dimineata sa-si termine tura de la serviciu si a atacat-o fara mila.

Cei care au auzit-o pe femeie tipand s-au ingrozit si spun ca individul care a atacat-o ii facea viata un calvar. „ Atat am auzit- tipete si era plina de sange”, isi amintesc martorii. „Este stabila la ora actuala si a fost si la inceput, desi a pierdut foarte mult sange, dar varsta tanara si-a spus cuvantul. A fost adusa la spital unde s-a continuat stabilizarea ei, dupa care va merge in sala de operatii pentru suturarea multiplelor plagi.
, spun doctorii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acum, criminalistii cerceteaza locul atacului si aduna proble pentru a-l pune sub acuzare pe barbat. Pana acum, atacatorul nu a fost prins iar politistii fac tot ce pot ca sa dea de urma lui.