O tânără nuntașă a furat dubița lăutarilor și a făcut accident, iar apoi s-a culcat. Polițiștii au identificat-o

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 ian 2024, 15:45

O tânără nuntașă a furat dubița lăutarilor și a făcut accident, iar apoi s-a culcat. Polițiștii au identificat-o

Sursa: PixaBay

O tânără din Prahova a fost invitată la o nuntă în Buzău, însă totul s-a terminat pentru ea într-o adevărată aventură, cu final nefericit.

O tânără din Prahova în vârstă de 29 de ani a fost invitată la o nuntă de excepție organizată la Buzău. După o noapte plină de bucurie și dans, petrecerea s-a încheiat în zorii zilei de duminică, 14 ianuarie 2024. Momentul a venit pentru tânăra prahoveancă să se retragă la hotelul în care era cazată. 

Aventura unei tinere de 29 de ani, care a furat dubița unor lăutari

Dornică să ajungă rapid la destinație, ea a încercat inițial să cheme un taxi, dar nerăbdătoare, a observat o dubiță lăsată în fața restaurantului de către lăutarii care își pregăteau plecarea. Cu motorul deja pornit, dubița părea a fi soluția perfectă pentru a ajunge la hotel fără a mai aștepta.

La finalul petrecerii, femeia a urcat la volanul unei mașini pe care o găsise pornită în fața localului, iar pe traseu a avariat-o, aceasta fiind sub influența băuturilor alcoolice

Într-un moment de imprudență, tânăra a decis să preia controlul volanului și să pornească la drum. Din păcate, atmosfera veselă de la nuntă și consumul de alcool au avut un impact asupra abilităților sale de conducere, iar pe parcursul traseului, a lovit dubița lăsată în fața restaurantului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Dimineața următoare, polițiștii au bătut la ușa tinerei, fiind alertați de lăutarii care nu-și mai găseau mașina. Aceștia au descoperit că mașina fusese folosită în mod neautorizat, iar șoferița prahoveancă a fost trezită din somn pentru a răspunde pentru acțiunile sale.

Citește și: Drama unei căsnicii. Ce s-a întâmplat cu doi soți la șase luni de la nuntă: ”Totul a început de la o fotografie cu o pereche de cercei”

„Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant. Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, a transmis IPJ Buzău.

Ce au transmis autoritățile

În urma anchetei, tânăra de 29 de ani s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzată de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și: Tânără de 21 de ani, decedată într-un accident în Maramureș! Șoferul mașinii în care se afla era sub influența băuturilor alcoolice

„În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis Poliția Buzău. 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?