O tânără s-a filmat în timp ce dansa lasciv pe un mormânt. Întâi de toate, fata s-a închinat, după care a început „spectacolul”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 iul 2023, 00:50

O tânără s-a filmat în timp ce dansa lasciv pe un mormânt. Întâi de toate, fata s-a închinat, după care a început „spectacolul”

Sursa: captură video tiktok

O tânără s-a filmat în timp ce dansa lasciv pe un mormânt, după care a urcat înregistrarea pe TikTok, acolo unde a primit peste un milion de aprecieri. Deși aprecierile au fost multe, nu puține au fost persoanele care s-au arătat uimite de cele întâmplate.

O tânără s-a filmat în timp ce dansa lasciv pe un mormânt, după care, mândră de isprava făcută, s-a postat pe TikTok, acolo unde aproximativ un milion de oameni au apreciat „spectacolul” pe care l-a făcut.

O tânără s-a filmat în timp ce dansa lasciv pe un mormânt

Fata a lăsat la o parte rușinea și orice urmă de inhibiție și a început să danseze pe mormânt.

Întâi de toate, fata s-a așezat în genunchi, pe placa de mormânt, și și-a făcut o cruce. După doar câteva secunde, aceasta a început să danseze și, la un moment dat, se aude spunând: „ Păi nu-ți fac eu plăcerea?”.

Unii s-au amuzat copios și s-au distrat pe seama celor întâmplate, tânăra primind aproximativ un milion de aprecieri, în timp ce alte persoane au fost de-a dreptul oripilate de ceea ce au văzut.

„Asta întrece orice”, „N-am crezut în viața mea că pot să văd așa ceva”, „Nu se poate așa ceva”, „Dumnezeu să te ierte, maică”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor șocați în urma a ceea ce au văzut.

Citeste si: „Te iartă mama că te-ai făcut îngeraș”. Doi părinți din Argeș, sfâșiați de durere, după ce copilul lor de doar un an a decedat

Momentan, tot ce se știe despre tânără este că o cheamă Ella, dar încă nu se știe cine este defunctul pe mormântul căruia a dansat și dacă avea vreo legătură cu ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doi bărbați au dansat pe manele cu scheletul unei femei deshumate

În luna mai a acestui an, doi bărbați au șocat pe toată lumea, după ce s-au filmat dansând cu scheletul unei femei abia deshumate, pe manele.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani, din județul Prahova, au deschis dosar penal pentru profanare de morminte și pentru profanare de cadavre, după ce filmarea a ajuns în mediul online.

Sursele din anchetă au declarat pentru Agerpres că fapta ar fi avut loc în luna februarie a acestui an, iar bărbații care au dansat cu schetelul femeii sunt gropari.

Femeia era decedată de aproximativ două decenii, dar ceea ce i-a luat prin surprindere pe gropari a fost cât de bine a fost conservat scheletul. Mai mult decât atât, în urma a ceea ce s-a întâmplat, oamenii au cerut autorităților să nu le mai permită acestora să fie gropari, deoarece ar putea repeta gestul și în alte dăți.

Citeste si: Un tânăr de 21 de ani a murit sub ochii tatălui, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Trupul neînsuflețit a fost scos de sub pământ după două ore

Cei doi bărbați trebuiau să pregătească respectivul cavou pentru înhumarea unei alte persoane decedate, dar tradiția spune că oasele defunctului, dacă au trecut șapte ani, sunt scoase din mormânt, băgate într-un sac, sfințite și îngropate la picioarele mortului care este îngropat în locul său.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.