O tânără stewardesă din Bistrița a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia! Care este cauza decesului

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 sep 2024, 22:20

Denisa Alexandra Masura Oltean

Sursa: Facebook Denisa Alexandra Masura Oltean

Denisa Alexandra Masura Oltean a fost găsită moartă în Japonia! De ce s-a stins din viață la doar 30 de ani.

Durere de nedescris pentru o familie din Bistrița, după ce a aflat că fiica lor, Denisa Alexandra Masura Oltean, s-a stins din viață la doar 30 de ani, în Japonia. 

Citește și: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța

O tânără stewardesă din Bistrița a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia!

Denisa Alexandra Masura Oltean era stewardesă și locuia de puțin timp cu chirie în Japonia. Din nefericire, tânăra și-a găsit sfârșitul departe de casă.

În urmă cu câteva zile, trupul fără viață al Denisei a fost descoperit de proprietarul locuinței în care stătea, la peste o săptămână după ce a fost suspectată că a murit, aceasta și-ar fi dat ultima suflare pe data de 29 august. 

Până în acest moment, autoritățile nu știu care este motivul pentru care stewardesa a încetat din viață și așteaptă rezultatele autopsiei. Însă, au transmis că nu avea urme de violență pe trup, potrivit bistriteanul.ro.

Mesajul transmis de familia Denisei

Familia Denisei este răpusă de durere și încă nu își revine din șoc. Vestea că tânăra stewardesa a murit a picat ca un trăsnet pentru rude și prieteni.

Tot ce își dorește familia în aceste momente este să o aducă pe Denisa în România pentru a o înmormânta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

''Dragi prieteni,

Cu durere în suflet vă anunțăm trecerea prematură a dragului nostru copil, Denisa Alexandra, care s-a stins departe de casă, în Japonia. În aceste momente grele, familia sa dorește să își ia rămas-bun și să o aducă acasă, pentru a-i oferi un ultim omagiu și o înmormântare în țara sa de origine.

Din păcate, costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de ridicate și depășesc resursele familiei.

Transportul internațional, împreună cu procedurile legale și funerare, implică o sumă semnificativă pe care ne este imposibil să o acoperim fără ajutorul dumneavoastră.

Facem, așadar, un apel către toți cei care au avut bucuria de a o cunoaște și către cei care doresc să ne sprijine în această perioadă dificilă. Orice contribuție, oricât de mică, ne va aduce mai aproape de a o aduce acasă, lângă cei dragi.'',

este o parte din mesajul transmis de familia Denisei.

Citește și: Sfârșit tragic pentru o fetiță în vârstă de patru ani. Copila a fost spulberată de un șofer în vârstă de 20 de ani

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.