O tara, un glas: "Vrem o noua clasa politica!" Zeci de mii de oameni au fost si noaptea trecuta pe strazile marilor orase

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:40

Demisiile fostului premier,Victor Ponta si a edilului, Cristian Popescu Piedone nu au fost suficiente sa inchida gura tinerilor si sa ii tina in case.

Nu a fost oras din tara in care oamenii sa nu fi iesit in strada. Nicio demisie nu i-a multumit. Schimbarea pe care o cer de aceasta data este radicala: "Vrem o noua clasa politica!" Cateva dintre cerintele strigate de tinerii hotarati de aceasta data sa nu mai taca a fost dizolvarea Parlamentului si construirea mai multor spitale.

Daca la inceputul serii grupurile de tineri se adunau timide, in centrele marilor orase, pana la miezul noptii Romania era in strada.

Chiar si in Londra, Paris sau Chisinau romanii s-au facut auziti. In tara, zeci de mii de tineri din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta sau Brasov  s-au indemnat pe retelele de socializare sa iasa din case.

Au fost clipe extrem de emotionante. Peste tot, in tara s-au tinut momente de reculegere pentru tinerii care au pierit in incendiul din clubul Colectiv. Au fost, insa si momente tensionate, in mijlocul protestarilor.

O drona ridicata in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a filma imagini de la zeci de metri inaltime s-a prabusit peste un tanar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Proteste vor continua si in aceasta seara si in zilele urmatoare. 

Cel putin asa se anunta pe retelele de socializare, pe care s-au mobilizat toti cei care au iesit in strada pana astazi.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.