O țeavă de gaze a explodat în Sectorul 5 al Capitalei: Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord

Autor: Laura Macovei

Incidentul a fost surprins în imagini de o cameră de bord a unui automobil aflat în apropiere

Sursa: captură video Digi24

O explozie puternică a avut loc luni, 2 septembrie, într-o intersecție aglomerată de pe Șoseaua Viilor din Sectorul 5 al Bucureștiului. O țeavă de gaze s-a rupt brusc sub asfalt.

Explozia puternică a zguduit intersecția aglomerată. Incidentul a fost surprins în imagini de o cameră de bord a unui automobil aflat la doar câțiva metri de locul în care s-a produs explozia.

Citește și: O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din Arad, pe liniile de tramvai. Autoturismul s-a răsturnat pe plafon

O țeavă de gaze a explodat în Sectorul 5 al Capitalei

În înregistrarea video, se poate observa cum asfaltul se ridică brusc, iar o flacără erupe din subteran și aruncă bucăți de pavaj în aer. Doar norocul a făcut ca în acel moment să nu se afle nicio mașină exact deasupra locului unde a avut loc explozia. Deși intersecția era aglomerată, șoferii care așteptau la semafor erau la doar câțiva metri distanță de epicentrul exploziei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

La scurt timp după explozie, echipele de intervenție, inclusiv pompierii și angajații companiei de gaze au ajuns la fața locului. Alimentarea cu gaze a fost oprită imediat pentru a preveni alte posibile accidente.

Care ar fi cauza exploziei

Din primele informații transmise de Digi24, explozia a fost cauzată de fisurarea unei țevi subterane, care a cedat sub presiunea acumulată.

Citește și: Incident grav într-o grădiniță din Deva! O elevă și educatoarea acesteia s-au opărit, după ce țeava unui calorifer s-a spart și a țâșnit apă clocotită

Traficul în zonă a fost complet blocat pe banda afectată, iar polițiștii au creat un perimetru de siguranță pentru pietoni. În continuare, echipele de la compania de gaze efectuează verificări amănunțite pentru a se asigura că nu există și alte fisuri pe rețeaua de conducte din apropiere, evitând astfel repetarea unui alt incident periculos.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.