O țineți minte pe actrița ce a jucat în telenovela „Esmeralda”? Leticia Calderon este de nerecunoscut la 56 de ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 iul 2024, 14:10

Leticia Calderon

Sursa: Instagram letycalderon79

În jurul anului 2000, românii se uitau la o multitudine de telenovele spaniole și mexicane, iar una dintre cele mai apreciate a fost „Esmeralda”.

Leticia Calderon a atras milioane de telespectatori în fața micilor ecrane în jurul anului 1997, atunci când a fost produs și difuzat serialul mexican „Esmeralda”. Personajul principal feminin, Esmeralda, a fost jucat de către Leticia Calderon, ce a fost apreciată pentru frumusețea ei naturală, dar și talentul ei în această producție. Anii au trecut, iar Leticia Calderon nu mai este recunoscută pentru rolul jucat în urmă cu peste 20 de ani.

Iată cum arată actrița ce a jucat personajul principal feminin al telenovelei „Esmeralda”.

Cum arată actrița ce a jucat personajul principal feminin al telenovelei „Esmeralda”

Leticia Calderon este o emblemă a telenovelelor spaniole și mexicane, fiind recunoscută de românii de pretutindeni pentru rolul pe care aceasta la jucat în „Esmeralda”. Serialul aduna în fața micilor ecrane milioane de persoane curioase să afle cum o să decurgă viața Esmeraldei în continuare, dar și cum face față personajul obstacolelor ce i se pun în cale. 

Citește și: Cum arată soțul actriței serialului „Vinovați de iubire”, Ezgi Mola! Actrița a devenit mamă pentru prima oară în anul 2024

Leticia Calderon a fost actrița ce a interpretat-o pe Esmeralda, iar oamenii ce au vizionat telenovela o pot recunoaște cu ușurință după ochii de un verde deschis, ce erau adesea complimentați de un machiaj care să îi scoată în evidență.

Eleganța de care dădea dovadă actrița în fiecare episod al telenovelei a atras asupra acesteia nenumărate complimente și aprecieri din partea fanilor. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Au trecut peste 20 de ani de la difuzarea telenovelei mexicane „Esmeralda”, iar anii au trecut și peste actrița Leticia Calderon. Aceasta are frumoasa vârstă de 56 de ani, iar privirea ei intensă a rămas aceeași ca în perioada în care îi dădea viață Esmeraldei în telenovele. Deși trăsăturile feței sale nu s-au schimbat radical, ci doar s-au definitivat într-un mod ce îi oferă maturitate, aspectul ei fizic a avut de suferit din cauza anilor ce au trecut. 

Leticia Calderon a avut parte de două căsătorii eșuate

Viața actriței Leticia Calderon bate orice telenovelă în care a jucat, deoarece aceasta a fost nevoită să treacă prin nenumărate momente dificile. Actrița a încercat să se bucure din plin de viață, iar în anul 1997, aceasta a crezut că și-a găsit sufletul pereche și s-a căsătorit cu actorul Marco Lopez. Din nefericire, mariajul celor doi a durat doar doi ani, după care Leticia Calderon și Marco Lopez au decis că ar fi cel mai bine să meargă pe drumuri diferite.

Deși nu a avut parte de noroc în dragoste, Leticia Calderon a decis să nu se dea bătută, așa că a început o frumoasă poveste de dragoste cu Juan Collado. Deși a început romantic, povestea lor de dragoste a avut un final nefericit, după 6 ani de relație, deoarece Juan Collado s-a îndrăgostit de o altă femeie în timp ce era căsătorit cu Leticia Calderon, potrivit tvmania.ro.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.