O transmisiune in direct s-a transformat intr-un veritabil numar de magie. Ce a patit un reporter in timpul relatarii sale din fata Parlamentului britanic!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 00:45

Tanarul din imagini este reporter al televiziunii Sky News. Pus la patru ace, cu sacou, cravata si camasa, omul are imaginea perfecta pentru locul in care se afla: intrarea in Parlamentul Marii Britanii.

Reporterul si-a inceput relatarea cu seriozitate, fara sa aiba habar de ceea ce urma sa se intample in spatele sau.

In timp ce tanarul este concentrat sa dea cat mai multe informatii despre actiunile premierului britanic David Cameron, in spatele sau apar doi indivizi. Acestia aduc o targa, pe roti, pe care o aseaza chiar in lateralul reporterului.

Unul dintre cei doi barbati se urca pe targa si intra in interiorul cutiei.

Sub ochii telespectatorilor pare sa se desfasoare un adevarat numar de magie. Fara sa aiba habar de nebunia care se petrece in spatele lui,  reporterul isi continua relatarea cu maxima seriozitate.

La un moment dat, in timpul transmisiunii, jurnalistul chiar arata catre un anumit punct, in spatele lui.Barbatul indica de fapt cladirea Parlamentului, despre care vorbeste, insa, gestul s-a nimerit la fix pentru a sublinia scamatoria ce avea loc in fundal.

Cei doi magicieni din fundal isi vad mai departe de treaba, nestingheriti de nimic. Totul este, insa, in contradictie maxima cu seriozitatea informatiei pe care o aud telespectatorii.

Cei doi barbati se misca foarte repede, semn ca stiu ca fiecare transmisiune live are o durata limitata. In doar cateva secunde, omul din cutie pare ca s-a facut nevazut. Au ramas la vedere doar picioarele si capul.

Ca sa demonstreze ca nu exista niciun truc la mijloc, cutia este rotita pentru a se putea observa din toate unghiurile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La un moment dat, omul din spatele camerei incearca sa „scape” de cei doi barbati.Operatorul

strange cadrul cat poate de mult, incercand sa il lase in imagine doar pe reporter. Insa, nicio sansa! Cei doi scamatori par sa-si fi calculat foarte bine pozitiile. Targa intra inapoi in cadru, aproape la fix. Probabil ca cineva ii atentioneaza ca nu se vede chiar tot, asa ca omul care sta in picioare o mai impinge inca un metru, ca sa intre la fix!

Intr-un final, cutia revine la forma initiala, barbatul din interior pare sa capete din nou proportii normale si iese triumfator.

Totul, in acelasi timp cu reporterul care se pregateste sa-si incheie transmisiunea si spune ultimele cuvinte. Ce mai: o sincronizare perfecta si o transmisiune „la dublu”!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.