O trecere de pietoni neobisnuita. Traversatul e o intreaga aventura pe o strada din centrul Timisoarei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Reporterii Stirile Kanal D au descoperit la Timisoara o situatie tragi-comica! O trecere de pietoni duce undeva unde nu prea poti sa pui piciorul.

##VIDEO85645##O zebra anapoda a rasarit de putina vreme in buricul targului la Timisoara. Bietii trecatorii se simt personaje intr-o comedie bine regizata de edili. Dar ce a vrut, de fapt, ganditorul de la drumuri cand a amplasat zebra intre trotuar si locul cu verdeata? Asta se intreaba nedumiriti oamenii care dupa ce traversseaza strada nu stiu incotro s-o apuce.

Pietonii au doua variante cand ajung la capatul zebrei: fie fac cale intoarsa, fie se urca pe bordura si fac echilibristica.

Oamenii fac haz de necaz si au gasit explicatii pentru utilitatea trecerii de pietoni. Unii si-au imaginat ca este trasata pentru animalele care pot sa pasca in zona, altii pentru iubitorii de picnic. Nu de alta, dar iarba nu trebuie calcata, cu atat mai putin traversata.

Banatenii rad de trecerea de pietoni trasata fara cap, dar recunosc ca e o gluma amara. Pe cat de comic arata zebra care duce nicaieri, pe atat de periculoasa este.

Mai ales ca la nici un metru distanta trece tramvaiul, iar pietonii risca sa se accidenteze.

Edilii au totusi o explicatie. Vor amplasa in mijlocul intersectiei un monument, iar trecerea de pietoni este pentru curiosii care vor vrea sa il admire de aproape.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”