O tripla crima cumplita a socat intreaga tara. O tanara de 17 ani, tatal si bunicul ei au sfarsit ucisi din razbunare de o familie rivala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 08:30

Dupa teribila fapta, a fost nevoie de interventia mascatilor pentru ca scandalul sa nu se extinda periculos.

Este ora 2, iar mai multe echipaje de politie gonesc catre localitatea Stoenesti. Criminalistii descopera 3 trupuri neinsufletie. O femeie si 2 barbati. Faptasii au fugit deja!

In aceasta dimineata, urmele rafuielii inca erau vizibile. Rudele celor 3 decedati au rememorat clipele de groaza pe care le-au trait.

Tanara de 17 ani, prima care si-a pierdut viata a avut o relatie cu unul dintre agresori. S-au despartit, iar acesta a incercat sa se razbune.

A venit alaturi de tatal si de fratele sau. Tipetele tinerei i-au alertat pe ceilalti.

Tatal si copila de 17 ani au fost lasati fara suflare. Agresorii s-au mutat la alta casa, acolo unde locuia bunicul fetei. Aici au mai curmat o viata. Speriati de ce au facut, au fugit.


Cei trei suspecti au fost prinsi astazi, la pranz, intr-o localitate invecinata.
Procurorii spun insa ca dovezilie indica altceva. Unul dintre barbati avea un copil cu victima de 17 ani si trebuia sa plateasca pensie alimentara.

Localncii spun ca membrii celor 2 familii au fost implicate in mai multe scandaluri. Primarul comunei face o declaratie de-adreptul socanta.Politistii si jandarmii vor patrula in comuna pana cand situatia se va linisti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta