O vacuta trebuia sa ajunga la abator, pentru a fi taiata. Cand au vazut SEMNUL cu care s-a nascut pe frunte, au lasat-o sa traiasca

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 08:12

Angajatii unei ferme s-a indragostit imediat de o vacuta care s-a nascut cu o forma geometrica perfecta pe frunte.

Valentine a fost crutata si nu a mai ajuns intr-un supermarket sub forma de antricot pentru ca tot cei care o vad sunt uimiti de semnul in forma de inima pe care il are pe frunte.

Animalul a ajuns la o ferma din Mare Britanie luna trecuta, de unde trebuia sa fie trimisa, peste cateva luni, la un abator. Dupa ce i-au vazut semnul distinctiv, angajatii fermei au decis sa o pastreze ca mascota si sa o boteze "Valentine".

"E adorabila, toti o iubim. Avem de gand sa o pastram, pentru ca va fi o adevarata atractie pentru vizitatorii nostri", a declarat Clare Rosier, managerul fermei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Valentine a fost unul dintre cei 21 de vitei nascuti in 2015 la ferma.

O parte dintre animale sunt pastrate pentru reproducere in timp ce altele sunt vandute pentru carne.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.