O vanzatoare din Pitesti a trecut prin clipe de groaza dupa ce un individ a amenintat-o cu un cutit in magazin!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:21

S-a intamplat in toiul noptii cand nu se afla niciun client inauntru.

Talharia s-a petrecut  ieri noapte cand individul a patruns in magazinul non-stop, aparent, ca orice client. Initial i-a cerut vanzatoarei salam, apoi un cartus de tigari, insa nici bine nu a terminat de spus ce isi dorea ca a si scos un cutit si a amenintat-o pe femeie. Speriata, aceasta a reusit sa iasa repede din magazin iar atacatorul si-a vazut de treaba si si-a luat ce i-a poftit inima: un cartus de tigari.

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din interiorul magazinului.

Disperata, vanzatoarea a iesit in strada si a inceput sa strige dupa ajutor. O patrula de jandarmi se afla prin zona si i-a sarit in ajutor femeii. Oamenii legii l-au prins pe agresor imediat ce a parasit magazinul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Agresorul a fost urcat in duba jandarmeriei si condus la politie.

La politie a ajuns pentru declaratii si vanzatoarea socata de ceea ce i s-a intamplat. Anchetatorii au recuperat, dintr-o  curte vecina cu magazinul, cartusul de tigari pe care individul  il furase.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.