O vedeta este in culmea fericii: s-a casatorit in secret, fanii au fost luati prin surprindere! Casa de piatra!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 ian 2019, 11:46

O vedeta din showbiz este in culmea fericirii dupa ce, in ultimii ani, viata i s-a schimbat radical.

Este vorba chiar de Catrinel Sandu, care se pare ca s-a casatorit! Vedeta si-a anuntat fanii printr-o postare pe o retea de socializare, mesajul fiind unul simplu si scurt: "Am spus DA!".

Catrinel Sandu are o relatie cu Steve, un medic stomatolog american, pe care l-a cunoscut in 2017, dupa divortul de fostul ei sot Gabriel Trifu.

Fosta bebelusa de la Cronica Carcotasilor a povestit intr-un interviu pentru Unica perioada zbuciumata prin care a trecut:

"Steve a aparut in viata mea la un an dupa despartire. Totul a inceput in 2015, iar fostul meu sot a plecat de acasa in 2016. Steve a reaparut in viata mea in 2017. Intre 2015 si 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo si au fost alaturi de mine, dar nu avem un trecut asa de indelungat impreuna ca sa pot vorbi cu ei asa cum vorbeam cu prietenii mei din România.

"Mi-a fost greu. Imagineaza-ti ca divortezi intr-o tara complet straina, in care nu cu­nosti avocati, nu stii legile, te simti pierdut si simti ca ai mâinile legate. Uitându-ma acum in urma, n-am nici cea mai vaga idee cum am reusit sa le depasesc pe toate! A fost cea mai grea perioada din viata mea, dar mi-a dat multa putere si m-a schimbat. Dupa asta simt ca sunt in stare sa fac orice.

"Totul a inceput sa se indrepte apoi. Am gasit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoara la una dintre cele mai bune scoli de arta – unde e foarte greu sa obtii o catedra, mai ales ca eu nu aveam studii sau certificari in Florida, toate diplomele sunt obtinute in România.

"Dar am obtinut jobul si asta mi-a dat multa incredere si putere.

Ii spu­neam lui Steve ca am nevoie sa redevin o fe­meie independenta, asa cum fusesem toa­ta viata. Chiar si in timpul mariajului am lu­crat permanent, dar dupa al doilea copil am inceput sa muncesc mai putin, pentru ca trebuia sa am grija de doi copii, dar aveam joburi part-time”, a povestit Caterinel Sandu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.