„O voi însoți oriunde vrea ea”. Gemenele din Argentina, care s-au aruncat de la etaj în același timp, au lăsat câte un mesaj de adio pe balcon

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 nov 2023, 00:50

Pe balcon, pe lângă cuvintele de adio lăsate acolo, mai erau și două scaune, pe care fetele s-au urcat, pentru a se putea arunca în gol

Sursa: larazon.es

Două surori din Argentina, născute în aceeași zi, s-au aruncat de la etaj. Gestul extrem a fost făcut, deoarece una dintre ele nu a mai suportat situația cu care se confruntă, iar sora ei nu a vrut să o lase singură.

Leila, una dintre gemenele din Argentina care s-au aruncat de la etaj, a decis să recurgă la gestul extrem, pentru a o susține pe sora ei care, la școală, era victima hărțuirii.

Gemenele din Argentina care s-au aruncat de la etaj

Cele două fete locuiau în Sallent, Barcelona, într-un apartament de la etajul trei, de unde s-au și aruncat în gol.

Doar una dintre ele a supraviețuit, dar a fost transportată la spital, în stare gravă. Sora ei, din păcate, și-a îndeplinit scopul.

Înainte de a se arunca în gol, gemenele au lăsat câte un mesaj de adio chiar pe balconul de pe care s-au aruncat. Cuvintele scrise de acestea au fost făcute publice de către bunicul lor.

Alana a decis să își ia viața, deoarece, la școală, colegii o jigneau și râdeau de ea din cauza faptului că se simțea ca un băiat și îi rugase pe cei din jur să o strige pe numele

Ivan. Lucrurile nu au stat așa, iar situația era mult prea grea de suportat pentru ea.

Citește și: Motivul pentru care o mamă și-a ucis cu sânge rece fiica de doar 13 ani, apoi a încercat să se sinucidă aruncându-se de la geam

Mai mult decât atât și Leila, sora ei, a trecut prin momente de abuz verbal din partea colegilor, subiect de glume răutăcioase fiind, de asemenea, și naționalitatea acestora.

Pe balcon, pe lângă cuvintele de adio lăsate acolo, mai erau și două scaune, pe care fetele s-au urcat, pentru a se putea arunca în gol. Scrisorile de adio ale fetelor sunt analizate de către anchetatori, conform larazon.es.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Surorile au venit pe lumea în aceeași zi și au vrut să plece la fel

Leila a vrut să își dovedească iubirea pe care o are pentru Alana prin intermediul gestului extrem și a precizat acest lucru și în mesajul scris de mână.

M-am săturat să fiu agresat la școală, nu mai suport! Vreau să fiu fericită, dar, evident, voi suferi acest lucru pentru tot restul vieții mele și am decis să nu mai continui”, a fost mesajul scris de Alana.

„Îmi cer scuze tuturor, știți cât de mult o iubesc pe sora mea, am văzut toată hărțuirea pe care o suferă, voi face ceea ce decide ea! O voi însoți oriunde vrea ea”, a adăugat și Leila.

Citește și: Cine este bărbatul care s-a sinucis într-un mall! Clienții s-au speriat și au luat-o la fugă

Dintre cele două, geamăna care a decedat este chiar cea care a vrut să își ia viața, iar Leila, cea care s-a aruncat de la etaj în semn de solidaritate, se simte mai bine.

Potrivit declarațiilor bunicului acestora, Leila are un plămân afectat și va trebui să treacă și printr-o operație la nivelul maxilarului.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?