O zi cu Adelina Pestritu! Cum isi petrece ziua vedeta de cand se trezeste si pana ajunge la emisiunea WOWbiz

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 05:35

Desi sta mereu pana tarziu in noapte cu telespectatorii emisiunii WOWbiz, pe care o prezinta, aflati ca Adelina Pestritu este la fel de plina de energie si pe timp de zi, atunci cand alearga ca o furnicuta prin oras pentru a-si rezolva treburile.

Ne-am propus sa le urmarim pas cu pas pe… Adelina si pe…catelusa Noby. O zi intreagaa am stat pe capul lor, iar totul a inceput cu o infrumusetare la un salon..canin.

Pana cand se termina ora de rasfat, Adelina ne povesteste despre cea mai recenta nazbatie a blanoasei dive!

Printesa arata acum impecabil, asa ca putem merge mai departe, ca doar nu avem timp de pierdut.

Adelina are ataatea de facut!

Pana cand AdeMobilul este curatat luna, mai stam de vorba cu regina Social Media. Ca are o relatie buna cu fanii ei am inteles, dar nu cumva unii mai intrec masura?

Are atat de multi oameni care o urmaresc, incat ar putea fi numita Kim Kardashian de Romania! Dar pana unde ar merge de dragul like-urilor?

Masinuta ei rosie ca focul este acum stralucitoare, asa ca putem schimba locatia.
Aterizam in universul dulciurilor raw vegan, produse care nu ingrasa!##VIDEO143892##

Lasa detox-ul. Tu ce bunatati stii sa gatesti, Adelina? Pofticioasa nevoie mare, Adelina nu isi ia la revedere pana nu se infrupta cu nesaţ dintr-o ciocolata de casa…

Am pacatuit mancand, iar acum a venit momentul sa ardem totul prin sport. Doar nu credeati ca trupul sculptat si sexy al Adelinei se mentinem, asa, fara pic de efort…

Totul merge struna pana cand Adelina se apuca de distrus echipamentul tehnic.
Chiar daca asta pare o scena desprinsa din controversatul film “Fifty Shades of Grey”, va asiguram ca nu e nimic necurat la mijloc!

Intr-un final, epuizati dupa atata alergatura, ajungem si la sediul Kanal D, acolo unde Adelina este asteptata la sedinta zilnica de redactie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.