O zi din viata lui Christian Sabbagh. Cum se mentine gata de actiune vedeta Stirilor Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Cand spui „Christian Sabbagh”, spui actiune de dimineata pana seara.

"Mereu aud oameni care se intreaba: cand sa mai am timp si pentru mine? Viata are un ritm nebun, dar, cu eforturi, eu, de exemplu, reusesc sa mai trec si pe sala de sport. Acolo ma antrenez alaturi de cei mai buni politisti", a marturisit prezentatorul Stirilor Kanal D.

Cand nu este la pupitrul Stirilor, este pe teren in cautarea infractorilor sau pentru a salva oameni aflati in situatii imposibile.

Nu are o niciodata o misiune usoara iar Christian este foarte exigent cu el, asa ca si-a ales cea mai stricta antrenoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vrei sa atingi succesul, trebuie sa muncesti mult, lucru pe care il stie foarte bine si colegul nostru Christi.

Chiar daca va avea de stat ore bune in sala de forta, nu se lasa pana nu ajunge la forma la care a visat dintotdeauna. ##VIDEO144136##

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.