Oamenii au donat un euro în contul deschis pentru Irinel Columbeanu. „A fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 oct 2023, 13:46

Oamenii au donat un euro în contul deschis pentru Irinel Columbeanu

Sursa: Facebook Irinel Adrian Columbeanu

Ion Cassian este proprietarul azilului de lux în care stă Irinel Columbeanu, iar acesta și-a arătat nemulțumirea față de donațiile pe care acesta le primește.

Irinel Columbeanu este cunoscut pentru femeile frumoase pe care le avea în jurul său, dar și pentru afacerile prospere pe care le deținea în urmă cu câțiva ani, însă acum acesta a ajuns să depindă de donațiile din partea oamenilor.

Citește și: Cum arată acum palatul lui Irinel Columbeanu, casa în care a locuit ani la rând alături de Monica

Oamenii au donat un euro în contul deschis pentru Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu depinde de ajutorul din partea oamenilor, astfel s-a deschis un cont bancar pentru fostul milionar, în care persoanele doritoare să îi doneze diferite sume de bani. Ion Cassian a menționat că în acest cont menit pentru a îl ajuta pe fostul afacerist, oamenii au donat și sume infime, mai exact un euro, fiind de părere că aceste persoane au intenția de a își bate joc de fostul milionar. 

Proprietarul azilului a anunțat și care este singura persoană cu care Irinel Columbeanu a avut o relație amoroasă ce vine să îl viziteze și să îl susțină din punct de vedere moral, ajutor pentru care fostul milionar se bucură foarte mult. Oana este singura femeie ce a fost în viața fostului milionar ce își face timp pentru a îl vizita pe Irinel Columbeanu, iar cei doi au avut o relație de trei ani, locuind împreună în apartamentul unde a stat fostul afacerist.  

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nimeni din circul de ieri nu a avut nici de câștigat, nici de pierdut. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”,  a mai spus Iona Cassian, potrivit wowbiz.ro

Citește și: Planuri mari de nuntă pentru Irinel Columbeanu! Sora lui Leo de la Strehaia, Olga, își dorește să îi devină parteneră afaceristului

Ce s-a întâmplat la azil în momentul vizitei lui Leo de la Strehaia?

Leo de la Strehaia și sora sa, Olga, au mers la azilul în care stă Irinel Columbeanu pentru a-i propune acestuia să îl ia la ei acasă și să îi ofere ajutorul necesar în această perioadă a vieții sale. Nici patronul azilului din Ghermănești, dar nici Irinel Columbeanu, nu i-au primit așa cum se așteptau cei doi, rugându-i astfel pe Leo de la Strehaia și sora sa, Olga, să părăsească proprietatea deoarece Irinel Columbeanu nu își dorește să vorbească cu ei.

„Discuția cu Leo de la Strehaia a fost că vrea să-l vadă pe Irinel Columbeanu, intrase în curte cu sora lui și cu alte câteva doamne, era curtea plină de femei. Eu i-am invitat să iasă în afara proprietății mele, pentru că Irinel dorește să fie lăsat în pace, nu a dorit să îi vadă. Le-am spus că la ora asta doarme, se odihnește, pentru că mai apoi trebuie să meargă la sala de sport, să facă gimnastică.

Leo a înțeles, a ieșit, nu a fost scandal. Au ieșit cu toții, din curte, au ieșit în mod civilizat.

Ce au făcut ei mai apoi, în stradă, când au început să arunce cu noroi în Irinel, nu ne mai interesează. Nu știu dacă au venit cu intenții bune, poate că da, dar nu știam până ieri cine e acest Leo, nu ascult manele, nu am nici cea mai mică treabă cu zona asta. Puteam să stau în tramvai lângă el și nu știam cine este. Ei nu au venit cu mâncare sau cu pungi, au venit cu mâinile goale!”, a declarat proprietarul.