Oamenii de varsta a treia au dansat pana in zori la "Revelionul pensionarilor"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 06:55

A meritat efortul! O spun cu mana pe inima pensionarii din Lugoj care s-au distrat pe cinste la petrecerea de Revelion.

##VIDEO96813##Batranii au uitat de imbulzeala pentru bilete si s-au intrecut pe ringul de dans! Va mai amintiti de doamna Doina Furis, care, in ciuda numelui n-a reusit sa se strecoare cat sa scape nevatamata de la celebrele cozi de anul trecut? Batrana a fost una dintre protagonistele scenelor tragi-comice surprinse la Lugoj.

Pensionara a stat de doua ori la coada pentru bilete la petreceri: o data pentru Balul Varstnicilor, a doua oara pentru Revelion.

Dar a meritat deranjul! La cat de energic danseaza, n-ai spune ca si-a rupt piciorul dupa prima experienta neplacuta. Pensionarii merita sa se distreze! La cate au avut de indurat cand au stat la coada pentru bilete!

Pentru doar zece lei, seniorii au petrecut un Revelion pe cinste. Cu mancare din belsug, sampanie si muzica live. La cat de sprinteni sunt pe ringul de dans, pensionarii par sa aiba aceeasi energie cu care s-au imbulzit la coada pentru bilete.



Daca atunci s-au intrecut sa prinda un loc la petrecerea dintre ani, acum au concurat pentru cel mai bun dans. Si cum lupul isi schimba parul, dar naravul ba, petrecaretii si-au dat coate si la inscrierea in competitie! Dupa o petrecere de pomina care a durat pana la miezul noptii, pensionarii au plecat spre case bucurosi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.