„Oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea”. Primele declarații publice făcute de Ana Morodan, la aproximativ o lună de la accidentul rutier pe care l-a provocat

Author: Andreea Buinoschi

Ana Morodan a recunoscut că a condus sub influnța anumitor substanțe

Sursa: Facebook

Ana Morodan a provocat un accident rutier, deoarece nu se simțea foarte bine, iar acest lucru a fost pus pe seama consumului de substanțe interzise. Contesa Digitală a negat, spunând că, de fapt, erau pastile pentru somn.

La finalul lunii martie, Ana Morodan a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prinsă la volan sub influența unor substanțe. La aproximativ o lună de la cele întâmplate, aceasta a vorbit public despre ceea ce a făcut.

Ana Morodan și-a asumat faptul că a condus sub influența unor substanțe

Ana Morodan a recunoscut că a condus sub influnța anumitor substanțe, dar este de părere că toată ura pe care și-a atras-o asupra ei în ultimele săptămâni este cauzată de faptul că este persoană publică,

ceea ce înseamnă că faptele ei sunt mai vizibile și este percepută ca un exemplu pentru unele persoane.

Deoarece are sute de mii de fani, Contesa Digitală a precizat că oamenii și-au descărcat furia asupra ei mult mai mult decât ar fi făcut-o în cazul în care, în locul ei, s-ar fi aflat o persoană necunocută publicului.

„Când clachezi şi eşti persoană publică, ţi-o iei public de la toată lumea.

Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public.

Citește și: Ce mesaj i-a lăsat Adelina Pestrițu „contesei digitale”, la scurt timp după ce și-a cerut iertare public pe Internet: „Nu faceți ca mine”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce să mai zic: nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău? Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea și, când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă”, a declarat Ana Morodan, în cadrul unei emisiuni televizate, conform spynews.ro.

Ana Morodan susține că a luat pastile pentru somn, nu droguri

Ana Morodan a provocat un accident rutier și, când oamenii legii au ajuns la fața locului, aceasta nu și-a dat acceptul pentru a fi testată pentru consumul de alcool și pentru cel de substanțe interzise. Contesa Digitală a fost oprită de poliție de două ori în aceeași zi, a doua oară având, deja, permisul suspendat.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații despre întâmplarea din trafic, după ce a stat 24 de ore în arestul poliției: „Am făcut o greșeală” ”Contesa” s-a ales cu trei dosare penale

Ana Morodan a precizat că nu consumase nicio substanță interzisă, ci că era vorba de niște pastile de somn pe care le-a luat. Ana Morodan a fost, ulterior, eliberată din arest și plasată sub control judiciar și are deshise trei dosare penale.