Oamenii sunt mai tonifiati la 30 decat la 20 de ani! Iti vine sa crezi?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 01:55

Britanii duc un stil de viata mai sanatos la 30 de ani decat omologii lor de 20 de ani, care nu mananca sanatos, nu fac sport, cel putin asta este concluzia la care s-a ajuns in urma unui sondaj.

Adultii la 30 de ani fac regulat fitness, mai mult decat atat mai mult de de unul din 10 parinti duc un stil de viata mai activ, cupa ce au devenit parinti. Studiul a constatat ca jumatate din adultii intre 30-39 de ani se considera persoane mai sanatoase decat la 20 de ani deoarece acestia fac sport cu regularitate. 15% din persoanele cu varsta intre 18-29 de ani s-au declarat nesanatoase, din punct de vedere fizic.


"Este deja o constatatere faptul ca oamenii care trec de 30 de ani duc o viata mai sanatoasa. Cand esti tanar nu tii cont de cat bei sau daca cate nopti ai pierdut. Dar cum tre apropii de 30 de ani, kilogramele incep sa se depuna si nu mai este asa de simplu sa scapi de ele"
, a declarat John Treharme, CEO The Gym Group. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.