Oana Bercaru i-a vrăjit pe ţigani cu sânii ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:08

Modelul Oana Bercaru a acceptat provocarea de a participa la reality show-ul “Şatra” de la Kanal D. Acolo, ea a fost nevoită timp de trei zile să trăiască după legile tigăneşti din comunitatea de rromi de la Sinteşti, judeţul Ilfov.

Ambitionata de cazul pentru care luptă, Oana a facut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi multumi gazdele. Însă, fotomodelul nici nu şi-a imaginat ce efect o să aibă asupra populaţiei masculine din Sinteşti! Înzestrată de la natura cu un bust impresionant, Oana Bercaru i-a fermecat pe rromi când a făcut duş în costum de baie chiar în curtea casei.

“Ce silicoane ai Oana!” exclamau bărbatii care au reusit să traga cu ochiul în “cabina” de dus a vedetei, în timp ce ceilalti mai putin norocosi strigau in cor: “Striptease!Striptease!Striptease!“.

Oana, alături de actorul Florin Petrescu, alias Axinte“Puţin ca prin urechile acului am văzut si eu. Da’ frumos, frumos de tot. Niste ţâţe mari domne’, cum n-am mai vazut” a povestit incantat fiul Bulibaşei. Flatată de aprecieri, Oana a fost deranjată de reactia gazdelor ei: “Au întrecut masura si am vrut să-i pun putin la punct. Am aruncat fusta peste cabina ca am auzit ca la ei e obiceiul zice că dacă femeia aruncă cu fusta, fug toti.

Nu stiu ce sa zic, dar de la mine de la uşa nu prea au fugit”, a povestit vedeta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Nu rataţi aventurile Oanei Bercaru alături de Nikita şi Axinte in Satra, luni si marti de la 20.30

la Kanal D.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.