Oana Cuzino, look de milioane la propriu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:41

Pe Oana Cuzino o intalnim rar pe la evenimentele mondene, insa si atunci cand apare ne lasa fara suflare.

Ce rochie a imbracat, ce pantofi a incaltat si cum si-a accesorizat tinuta?  Va spunem chiar acum! Caracterizata mereu de eleganta si bun gust, Oana Cuzino este una dintre cele mai bine imbracate femei din Romania! Ne-a demonstrat din nou acest lucru, prin aparitia de exceptie pe care a avut-o la un eveniment monden! La deschiderea unui magazin de lux din Bucuresti, Oana a fost pata de culoare in multimea de invitati, care optasera pentru tinute negre, gri sau bej.
Ea a fost…lady in red!

Rochia rosie, purtata de frumoasa prezentatoare tv, face parte din prima linie a brandului Moschino, din colectia de toamna-iarna 2012-2013! Pretul ei este de 650 de euro.

Pantofii argintii apartin brand-ului Casadei. Fac parte tot din ultima colectie si au prêtul de 688 de euro. Look-ul de milioane al Oanei Cuzino a fost completat de un clutch Donna Karan, care costa 450 de euro, iar pe incheietura mainii, stralucea un pretios ceas auriu Patek Phillipe, al carui pret a ramas insa un mister.


Cumuland rochia de 650 de euro, cu pantofii de 688 de euro si geanta de 450 de euro si lasand ceasul la o parte rezulta ca look-ul de milioane al Oanei ajunge la 1788 de euro!! O aparitie impecabila... 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.